Аніта

Hillary Vitamin С

Hillary Vitamin С

Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже без цього наступні засоби догляду не будуть настільки ефективними. Я вже давно перейшла на м'яке та делікатне очищення шкіри обличчя, вважаю це важливим, враховуючи, що вмиватися доводиться щодня вранці та ввечері, а нашій шкірі точно з таким підходом не потрібно глибоке очищення або до скрипу, це тільки погіршує шкіру в довгостроковій перспективі. Навіть дерматологи рекомендують м'яке очищення шкіри обличчя. Довгий час я була в пошуках саме м'якого засобу для вмивання. І ось нарешті мені пощастило знайти український бренд HILLARY який випускає натуральну продукцію по догляду за обличчям. Для себе я обрала зволожувальний гель для вмивання з вітаміном С який забезпечує м'яке очищення епідермісу.

Hillary Vitamin С

Активні компоненти:

1. Аскорбіл глюкозид (AA2G™) – це натуральний вітамін С який освіжає тьмяну шкіру та запобігає старінню.
2. Шовковий гуар (гуарова камедь) забезпечує м'яке очищення епідермісу, сприяє захисту шкіри від несприятливих факторів навколишнього середовища.
3. Молочна кислота сприяє зміцненню і поліпшенню захисного бар'єра епідермісу,
дбає про правильне зволоження шкіри.

Склад:
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Ascorbyl Glucoside, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Пакування: Стильний флакон з елегантним та сучасним дизайном, в білому кольорі, об'єм 150 мл. Дозатор у флаконі помповий, натискається він дуже м'яко, спрацьовує плавно, за рахунок цього витрата гелю дуже економічна. Відкривається поворотом, і таким же поворотом закривається - це дуже зручно, так як такі флакони можна брати з собою в дорогу без страху, що засіб витече. На звороті є вся інформація.

Текстура легка, гелева, без барвників. Прозорий гель, приємний на дотик. При контакті з водою злегка пінеться.

Аромат мені нагадує м'ятний чай з лимоном. Дуже смачно пахне. Вмиватися цим гелем одне задоволення. Не хімозний, без різкої ввіддушки. На шкірі аромат не залишається.

Мої враження
Для одного вмивання мені вистачило маленької дози. Тому впевнено можу сказати, що такого гелю вистачить на довго. У момент вмивання на шкірі відчувається зручно. Засіб не сушить, шкіра навіть стає більш світлішою, чистою та блискучою, вирівнює тон. Не залишає липких слідів, шкіра м'яка та гладенька. Гель чудово справляється з видаленням залишків макіяжу. Не виникає відчуття стягнутості. Чудово, а головне м'яко доглядає за шкірою обличчя. Не було ніяких подразнень або алергічних реакцій, гель чудово підійшов моєму типові шкіри. Я задоволена результатом, шкіра дуже приємна тактильно. Вона дуже м'яка, ніжна та бархатиста.