Anna_feerie

Сироватка під очі з водоростями та колагеном

Цією сироваткою я користуюсь разом з мамою, тож мої враження будуть одразу від нас двох: мені 38, зона навколо очей потребує зволоження та освітлення, тому що синці зі мною з підліткового віку. Мамі 64, та її найбільша проблема - це набряки, з якими доволі важко боротись косметичними методами. На фото моя шкіра з нанесеною сироваткою (користуюсь нею протягом кількох тижнів зранку та ввечері). Світло наразі не дуже яскраве, але це й непогано, бо видно найменші мімічні лінії і зону синця, тож можна проследіти роботу засобу😎. Мама поки що не дається бути моєю фотомоделлю, тож про неї розкажу нижче).

А в складі сироватки у нас міститься багато корисних інгредієнтів:

💚 ALGAE EXTRACT - екстракт водоростей (саме з нього робляться мої улюблені альгінатні та гідрогелеві маски) - зволожує, освітлює шкіру, надає пружності та еластичності;

💚 HYDROLYZED SILK PROTEIN, HYDROLYZED COLLAGEN - колаген та еластин в гідролізованій формі, зволожують, живлять та відновлюють пошкоджені ділянки шкіри, розгладжують мімічні заломи та регулюють рівень меланіну;

💚 GLYCERIN - потужний зволожувач, складова натурального зволожувального фактору;

💚 ARTEMIA SALINA EXTRACT - молекула, видобута з екстракту цього планктонного мікроорганізму, має енергетичні властивості, захищає ДНК нашої шкіри, запобігає старінню, захищає від шкідливого впливу ультрафіолету. Фактично цей інгредієнт виступає основою для синтезу АТФ, особливим є його вплив на синтез білків фібронектину та колагену, також під впливом екстракту підвищується стійкість клітин шкіри до температурних стресів;

💚 NIACINAMID - освітлює та вирівнює тон шкіри;

💚 SCHIZANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT (екстракт лимонника) - стимулює обмінні процеси в клітинах шкіри, антиоксидант;

💚 HYALURONIC ACID - сприяє відновленню водного балансу та покращенню еластичності шкіри.

Мені подобається, що хоч в назві продукту і написано Gialur, проте саме гіалуронова кислота - це не основний актив, натомість серум містить багато ефективних складових, спрямованих на зволоження, освітлення та підвищення еластичності шкіри навколо очей.

Пакування виконане у вигляді герметичного флакону з помпою, також є додатковий контейнер, щоб взяти з собою улюблений засіб в дорогу (це фішка бренду, така сама баночка є і в моїй сироватці для обличчя: https://club.makeup.com.ua/post/53183/).

Ідея справді класна, не треба шукати додаткову тару, щоб захопити улюблений продукт в дорожню косметичку🤗.

Консистенція крем-гелева, тобто це не сироватка у вигляді водички, а такий ніби ріденький крем. Аромату немає, але є деякі нюанси для алергіків: виробник на офіційному сайті відмічає, що продукт має велику концентрацію активних речовин, тому не слід допускати потрапляння на слизові оболонки. Чому я про це кажу, бо маю чутливі очі і розумію, наскільки це важливо - та якщо наносити акуратно, то жодного дискомфорту або печіння в мене та мами немає.

Тут ще один момент - одного натиску на помпу дуже багато! Тому краще робити пів натискання або навіть ще менше, бо сироватка легко розподіляється і її реально треба зовсім трошки. Я наношу не тільки на зону під очима, а й на верхні повіки, щоб зволожити та підтягнути шкіру в цій ділянці.

Далі можна закривати кремом або ж не робити цього в залежності від відчуттів та потреб шкіри. Спочатку я наносила зверху крем, а потім розлінилась, бо зволоження від сироватки цілком достатньо)). Знову ж таки, хочу наголосити, що в даному випадку менше значить краще, засіб дійсно дієвий та концентрований, натомість зайва кількість потім може скочуватись під час нанесення консилеру, тож не беремо забагато)).

По результатах: я бачу доволі якісне зволоження, освітлення синців та підвищення пружності зони верхньої повіки, яка в мене без належного догляду починає швиденько втрачати еластичність. А ось мама просто закохалась в Piel cosmetics Magnifique Gialur Revitalizing Eye Serum за те, що саме ця сироватка буквально за 15-20 хвилин значно зменшує набряки, тобто присутній саме той ліфтинг ефект, який зазвичай досягається чисто візуально за рахунок силіконів - а тут це саме дія активних інгредієнтів👍.

Також мамі дуже сподобалось, що завдяки легкій текстурі сироватку дуже легко наносити і не потрібно зайвий раз розтягувати шкіру. А ще вона також не закриває кремом, бо зволоження достатньо, і за моїм прикладом тепер наносить цей серум і на зону верхньої повіки - ну а чого б не попіклуватися про себе максимально, я завжди кажу, що догляд - це про любов до себе та свого тіла🥰.