Tanserb

Jeu d'Amour Kenzo

Jeu d'Amour Kenzo

Jeu d'Amour Kenzo - це парфум для жінок, він належить до групи квіткові фруктові.

Jeu d'Amour випущений у 2014 році.

Jeu d'Amour був створений Daphné Bugey та Christophe Raynaud.

Верхні ноти: Гранат, Червоний мандарин та Чай;

середні ноти: Тубероза та Фрезія;

базові ноти: Сандал та Мускус.

Jeu d'Amour Kenzo

Стартує цей парфум дуже яскраво та соковито, то й зрозуміло, коли на старті гранат та мандарин. Тут і кіслінка, і трошки фруктової солодкості. Але цей старт дуже швидко проходить, за лічені хвилини. Далі у гру вступають квіти та аромат стає дуже ніжним, лагідним, жіночним. Бо квіті звучать дуже ніжно, наче на вершковій базі. Але, я дуже гарно у цьому букеті відчуваю пудрові нотки. Наче хтось щедрою рукою насипав пудру у ніжнішу квітково-вершкову композицію. А я пудрові нотки не люблю у парфумах, можу навіть чхати від них, на жаль. Сходить аромат у м’які деревинні нотки.

Шлейф у нього не великий, парфум сидить близько до шкіри. І стійкість, нажаль, невелика – 2-3 години, не більше

Більшість парфумів Kenzo мені подобаються. Я не їх фанат, але подобаються, особливо, свіжі. Тому, якщо є можливість придбати пробник цього бренду та познайомитися з новим ароматом, то я її не упущу.

Парфум Jeu d'Amour Kenzo мені сподобався ніжністю, лагідністю, жіночністю. Він не має зайвої солодкості. Дуже гармонійний та вишуканий букект. Для мене був би дуже красивим, але я сильно відчуваю в ньому пудрові нотки, які не дуже люблю. І, на жаль, стійкість не дуже висока.