Avenue Des Parfums Midnight Nice парфумований гель для душу
Парфумовані гелі - це must have, як ароматерапія і догляд за тілом
Бренд Avenue Des Parfums настільки тішить розмаїттям своїх ароматів, що просто неможливо лишатися осторонь 💚
Особливе задоволення приносять парфумовані гелі для душу, які дають можливість насолодитися відомим і впізнаваним ароматом та дбайливо очистити шкіру
Я отримала набір засобів Avenue Des Parfums, які точно будуть тішити мене цієї осені, детальніше за посиланням 👉🏼https://club.makeup.com.ua/looks/52997/
Парфумований гель Midnight Nice представлено у прозорому флаконі, об'єм 200 мл.
Мені подобаються прозорі флакони, бо так простіше контролювати рівень засобу.
Кришка щільно закриває флакон, гель не протікає.
Кришка формату фліп-топ, натискається без зусиль, пальцем однієї руки
Аромат - квітково-цитрусовий, дуже гарний, мені нагадує декілька відомих парфумів. Лимони, білі квіті, мускус дуже гармонійні, свіжі та яскраві. Аромат яскраво звучить в момент піноутворення, купання, згодом, на тілі майже не відчутний.
Консистенція - гель доволі густий та щільний, його зручно наносити на губку і просто в долоню.
Піноутворення - з губкою найкращий варіант, пінка утворюється дуже дрібненька та густа, її дійсно дуже багато. Гель можна навіть використати, як піну для ванної, буде багато бульбашок з неймовірним ароматом 🤍
За час використання, я лишилася задоволена парфумованим гелем Midnight Nice, ✨за комфортні відчуття на шкірі під час купання, ✨засіб добре піниться, без особливих зусиль маємо розкішні бульбашки, ✨ гель легко наноситься і змивається за рахунок м'якої та делікатної пінки, без зайвої липкості чи відчуття плівки на шкірі ✨свіжий квітковий аромат, це окреме задоволення ✨ прозора консистенція, додатковий плюс, барвники я не люблю в таких засобах ✨ густа текстура, гель виходить доволі економним у витраті
Отже, я можу сміливо радити парфумований гель від бренду Avenue Des Parfums для знайомства, впевнена, що з таким вибором ароматів, це буде легко 🤍
Коментарі (0)