olena_glossy

Засіб, який раджу мати в загашнику або реінкарнація бовтушки моєї юності

Засіб, який раджу мати в загашнику або реінкарнація бовтушки моєї юності

Цей дієвий точковий засіб – справжній порятунок для всіх, хто іноді стикається з непроханими гостями у вигляді прищів. Він швидко підсушує запалення та знімає почервоніння. Розповідаю детальніше👇

Засіб, який раджу мати в загашнику або реінкарнація бовтушки моєї юності

Пакування. Зовнішня картонна коробочка в біло-рожевих кольорах. Візуалізовано флакончик та спосіб використання, є уся необхідна інформація. Прозорі пломби гарантую цілісність пакування.

Всередині міститься мініатюрна скляна баночка, обʼємом 10 мл з гвинтовою металевою кришечкою. Дизайн етикетки повторює дизайн зовнішньої упаковки.

Термін придатності після відкривання 6 міс.

Склад. Aqua (Water), Calamine, Glycerin, Zinc Oxide, Polysorbate-20, Kaolin, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Camphor, Bisabolol.

pH засобу 8 (лужний) - що одразу дає зрозуміти, що засіб буде підсушувати запальні елементи.

Активні компоненти:

  • Каламін та оксид цинку: підсушують, знімають запалення та заспокоюють шкіру. Зменшують почервоніння і свербіж.
  • Камфора: антисептична і протизапальна дія, що заспокоює шкіру та полегшує дискомфорт.
  • Бісаболол: з ромашки, має заспокійливу та антиоксидантну дію, сприяє загоєнню.

Допоміжні речовини: гліцерин (зволожує), молочна кислота (відлущує мертві клітини, очищає пори) та каолін (глина, що абсорбує зайвий жир).

Як використовувати? Струсити флакон, ватною паличкою нанести невелику кількість засобу на запальний елемент (використані палички повторно в засіб не занурюємо).

Консистенція та аромат. На дні пляшечки рожевий порошок, зверху рідина. Після збовтування суміш стає однорідною. На паличці засіб застигає швидко, тому намазувати запалення потрібно швидко. Аромат камфори.

Саме через ці особливості я подумала про реінкарнацію бовтушки з моєї юності. Рецепт її виписав дерматолог, виготовляли в рецептурній аптеці. Які складники - невідомо, бо це були каракулі ще й латинню, але за ароматом у складі точно була камфора. Знизу осідав білий порошок, зверху рідина. Така бовтушка була помічною, гарно висушувала прищі і подруги позичали мій “рецепт”, щоб і собі придбати чудо-засіб.

Враження від використання

🔸 Струшувати засіб треба акуратно. При перших використаннях 100% стикнетеся з ситуацією, що при закриванні пляшечки засіб буде стікати стінками ззовні. Коли засобу стає менше, цього нюансу можна уникнути збовтуючи не рухами вверх-вниз, а по колу, щоб засіб не потрапляв у зону кришечки.

🔸 Краще змочувати лише кінчик ватної палички, щоб не було перевитрат засобу, який швидко застигає. За потреби завжди можна взяти ще одну паличку.

🔸 Цей засіб - нічний варіант, адже після нанесення рідина підсихає, а порошок ніде не дівається і ви схожі на “крапанку”, але ефект того вартий.

🔸 Засіб дуже ефективно підсушує запалення. Результат залежить від типу висипу та природи його походження. Білі прищики-шапочки у мене підсихають за ніч, залишаючи по собі невеликий слід, який легко перекривається консилером.

🔸 Глибокі запалення в рази швидше дозрівають, цей процес відбувається безболісно. Зменшується почервоніння, прищ виглядає не таким надутим, а отже легше маскується. Такі противні прищі мажу 3 вечора підряд, а потім даю спокій.

🔸 Якщо ви пробували різні точкові засоби і здавалось, що нічого не працює, то раджу спробувати цю штучку, вона дійсно класна та ефективна.

🔸 Наносіть засіб локально. Він не сушить здорову шкіру, але якщо використовувати кілька днів поспіль, шкіра може відреагувати.

Щира рекомендація! Свою стару "писульку з рецептом" я давно загубила, а прищі іноді все ще з’являються. Тому я дуже рада, що знайшла цей засіб – він дійсно працює на моїй шкірі!