Рум'яна essence blush crush 060 дуже гарні і доступні, і невже це аналог Dior?
Маючи велику колекцію рум'ян, ці заслуговують окремого допису)
Рум'яна мають 5 грам продукту, в рефілі здаються з блискітками, але того на обличчі не видно, текстура середньої пігментації, хоча люблю більш насиченні, розумію, що для більшості, такі прийнятніші, бо це безпроблемний продукт, дуже ніжно шовковисті, здаються крем ту павдер, маю 20 і 60 номери, останні для холодного мого підтону шкіри, краще підходять.
Рука до них тягнеться, хоча маю велику колекцію рум'ян, є на моєму ютуб каналі
Заходьте в гості)
Пакування може розкладась, для магнітною палітри, я таке теж практикую, коли кришки ламаються, можу перекласти рефіл у магнітну, якщо пакування дозволяє, звісно)
Стійкість середня, якщо ви закріплюєте макіяж спреєм, для фіксації, то все буде чудово.
По висновку дуже достойний приємним продукт, за не всі гроші світу, можливо аналог тих самих Діор, хоч без пафосного пакування, і як на мене, кращої пігментації (моя суб'єктивна думка), бо Діор купувати я і не збираюсь, за брендами і цінником, я не ганяюсь, мені подобається якість-доступність)
На останньому фото нанесла на не припудрене обличчя, дуже гарно так видно пігмент і без плям, пухнастим пензликом гарно наноситься)
Дякую за увагу 💗
Коментарі (0)