Біблія любові до себе
Цей пост буде не про косметику, нігті або зачіски. Він присвячений любові до себе, самоповазі, прийнятті себе такою яка ви є. На мою думку ця книга має бути в бібліотеці кожної жінки
Саме ця книга дозволила мені подивитися на себе та на своє життя під іншим кутом, заново полюбити себе та почати дбати про себе так, як я дбала про інших людей. Ця книга – гімн любові до себе, самоповаги, гідності та прийняття себе зі всіма своїми недоліками та проблемами. Завдяки цій книзі ви зможете:
🖤Бути найкращою за найгірших обставин
🖤Почати листування з внутрішнім "Я" і почати чути себе, свій голос та свої потреби
🖤Розібратися зі своєю деструктивною поведінкою
🖤Полюбити фізичні вправи не тому що "треба", а тому що хочеться
🖤Навчитися подяки самій собі
🖤Почати цінувати та дякувати за ті речі у своєму житті та тих людей, яких до цього сприймали як належне
🖤Розібратися з "внутрішньою неподругою"
🖤Зрозуміти та прокласти власний маршрут свого життя
🖤Розібратися у своєму оточенні та зрозуміти, хто насправді друг, а хто тільки прикидається
🖤Перестати економити на собі та своїх потребах та почати правильно вести бюджет
🖤Звільнити час тільки для себе, коли ви будете робити тільки те, що вам хочеться, а не те що потрібно
🖤Зрозуміти що вас надихає, дає позитивні емоції, та повернути це у своє життя
🖤Навчитися насолоджуватися життям, а не просто існувати
🖤Створити для себе фізичні звички, які пасуватимуть саме вам
🖤Почати насолоджуватися своїми ранками та створити свої улюблені ранкові ритуали
🖤Робити гарні справи з насолодою
🖤Полюбити ті частини тіла, яких ви соромитесь чи не любите
🖤Викинути зайве зі своєї оселі та життя
🖤Створити свій особистий простір вдома
🖤Ставитися до себе так, як ви ставитеся до своїх гостей
🖤Пити правильно та відповідально
🖤Піклуватися про своє харчування
🖤Знайти свою "сім'ю друзів"
🖤Перестати турбуватись що подумають інші
🖤Зрозуміти свої негативні сценарії стосунків з чоловіками та зрозуміти, що з кожних стосунків ви навчилися чомусь позитивному
🖤Прийняти те, що людські можливості обмежені
🖤Влаштовувати самій собі романтичні події та купити собі нарешті той довбаний букет
Кожен з пунктів, які я описала, так чи інакше вплинув на моє життя та на відношення до себе та до оточуючих, тож я можу впевнено говорити, що ця книга стала моєю особистою біблією любові до себе, і, я впевнена, кожна зможе отримати з неї позитивний досвід та по-іншому сприймати багато речей в нашому житті
Коментарі (0)