YuliHrytskoff

Тканинна ліфтінг-маска NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Mask

Тканинна ліфтінг-маска NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Mask

Ще одним засобом із серії для догляду за віковою шкірою NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle, який я спробувала, стала Тканинна ліфтінг-маска NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Mask (про інші засоби цієї серії можна почитати у моєму профілі). Ця маска мене вразила своєю ефективністю, тому спішу поділитись враженнями про неї у даному відгуку.

Пакування маски класичне - індивідуальна профольгована зсередини упаковка з яскравим дизайном, всередині – сама тканинна маска, гарно просочена есенцією.

Лекало маски виготовлене із нетканого полотна, зручне – має отвори для очей, носа, рота. Досить велике, підійде для будь-якої форми обличчя. В процесі використання маски не сповзає, тому можна з нею як просто полежати-відпочити, так і займатися своїми справами.

Есенція гелево-желейна, має яскраво виражений аромат, такий, як і в інших засобів із цієї лінійки, стійкий – відчувається ще декілька годин після зняття маски. Есенції в пакеті більш ніж достатньо – залишилось ще й для шиї та зони декольте)

Активними речовинами маски є коензим Q10 (антиоксидант) і креатин (амінокислота), які покликані стимулювати синтез власного колагену клітинами шкіри.

Маску наносила на очищену суху шкіру обличчя. Лекало зручне, не сповзає та не заважає. В процесі знаходження маски на обличчі жодних дискомфортних відчуттів не виникало. Як і рекомендує виробник, витримала маску на обличчі 10 хвилин, залишки есенції зняла паперовим рушничком. Одразу після зняття маски на шкірі відчувається невелика липкість, але нічого критичного, це відчуття досить швидко проходить і жодних дискомфортних відчуттів не залишається.

По ефективності – маска показала себе дуже гарно та результат від її використання мені сподобався. Після маски шкіра зволожена, наповнена, дрібні зморшки стають взагалі непомітними, наче розгладжуються, на дотик гладенька і бархатиста; взагалі, шкіра виглядає значно більш пружною, підтягнутою, здоровою і доглянутою.

Тканинна ліфтінг-маска NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Mask – це прекрасний варіант швидко привести шкіру обличчя у гарний вигляд і стан перед важливою подією чи після стресових ситуацій, безсонних ночей.