Демінська Юлія

Мої літні фаворити

Мої літні фаворити

Знайомство з цими відбулося не одночасно: сироватку я просбувала ще минулого року, а крем купила цьогоріч на заміну нашумівшого Beauty of Joseon, який забивав мені пори.

Сироватку з ніацинамідом, цинком, цинтелою, сіркою та гіалуроновою кислотою від Riwell мені порекомендували минулого року, коли влітку посилилося вироблення шкірного сала і обличчя почало добряче так сипати. За місяць користування всі висипи зійшли, шкіра стала знову нормальною. Минулої осені я вже придбала інші засоби, бо себум видвлявся менше і прийшла пора боротися з пігментацією. Але коли цього літа проблема з висипаннями повторилася - я вже знала, що мені потрібен саме цей засіб. І сироватка знову допомогла. Тож на наступний рік вже з травня почну нею користуватися.

Мої літні фаворити

Минулого року я мала необережність повестися на рекламу санскріну від Beauty of Joseon, який ніби-то має некомедогенний склад, але вже через місяць використання почали забиватися пори. Оскільки тоді в догляд додала й інші засоби - спочатку грішила на них. Все, крім крему поміняла, але ставало тільки гірше. І тільки тоді я пішла читати реальні відгуки про крем. Багато хто писав, що проблема така ж, які і в мене - крем викликав чорні точки і закриті комедони. Тож я вирішила міняти його, але вибір був складний, обирала довго.

Зупинила вибір на СПФ від IUNIK з центелою. Він мені ідеально підійшов: легкий, пори наче не забиває, має блискучий фініш, але мене це не бантежить. До речі, читала в коментарях, що від нього печуть очі - в мене було таке тільки раз, коли випадково мазнула прямо на слизову ока - ото тоді пекло, але, мабуть, з іншими засобами було б теж саме.

Якщо коротко - крем класний, мені підійшов, однозначно братиму ще.