alena.rosee

Засіб для лінивих | Mermade

Засіб для лінивих | Mermade

Патчі - це дійсно продукт для лінивих , наліпила на 15 хвилин і давай щось своє робити 🤭

Тому розповім свої враження про патчі MERMADE з огляду на багаторічний досвід використання патчів різних брендів, від бюджетного до люксового.

Засіб для л�інивих | Mermade

Патчі - невід'ємна частина мого бьюті догляду, тому на протязі багатьох років я все пробую нові і нові бренди.

Зазвичай хороші базові патчі просто зволожують, трошки освітлюють шкіру, мають накопичувальний ефект.

Зовсім непрацюючі патчі мають короткочасний ефект і мінімум зволоження.

Круті пачті, зазвичай не бюджетні - мають дійсно видимий ефект, і зволоження, і ліфтінг, і ефект фотошопу.

То до якої категорії можна віднести патчики Мермейд?

Давайте розбиратись)

💦Пакування: пластикова баночка, всередині є пластикова перегородка та пластикова ложечка, якою треба брати патч. Мені зручніше коли в комплектації пластиковий пінцетик, але часто беру патчі руками, бо руки в мене чисті перед нанеснням патчів))))

💦Вид: перламутрові блакистні патчі середньої товщини, не дуже прям тоненькі, але не товсті (див.фото)

Як таковий запах відсутній .

🌿Активні компоненти:

Склад продукту:

Aqua/Water, Glycerin, Chondrus crispus, Gellan gum,Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hydroxyethylcellulose, Hyaluronic acid, D-Panthenol,Hydrolyzed Collagen, Betaine, Xanthan gum, Butylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Allantoin, Parfum/Fragrance, Mica, Potassium chloride

🌿

Гіалуронова кислота, Колаген та заспокоюючий шкіру екстракт Лаванди

Ефект:

Я патчі наношу на 10 - 15 хвилин, не більше, бо потім буде зворотній ефект.

Патчі не сповзають, тому з ними можна робити домашню рутину, пити каву чи приймати душ)))

Патчі не викликають ніякого поколювання, також відсутні будь-які негативні реакції чи покрасніння.

🌿Ефект який помітила: патчі помірно зволожують шкіру, досить гарно тонізують, особливо якщо потримати їх у холодильнику, мають дуже легкий ефект освітлення шкіри, але мені прям ця опція не дуже важлива, але погляд освіжають, так.🤩

Вони гарно просочени сироваткою, додала на фото  скільки рідини залишилось ще, я використалась десь 1/3 баночки))

🫧

Я б оцінила ці патчі як базові хороші, тобто вони не зроблять якихось вау-ефектів, не вирішать щось дуже глобального, наприклад якщо у вас є виражені зморшки , вони їх не розгладять , але якщо шукаєте хороші патчі для ранкового зволоження - це хороший вибір, особливо за їх вартість, бо 30 пар патчів коштують зазвичай 180 грн з невеличкою знижкою. 🙈Тобто 6 грн за пару, це навіть менше по ціннику чим найдешевші китайські патчів в моно упаковці, тому можу рекомендувати спробувати 😉

Ви користувались патчами мермейд?) 💕