Відбілювальна зубна паста з ксилітолом
Marvis Whitening Mint + Xylitol 🦷
Я вже розповідала про одну пасту від італійського 🇮🇹професійного бренду з незвичайним смаком мʼяти та жасмину Marvis Jasmin Mint🌸 https://club.makeup.com.ua/post/49272/
Зараз про Marvis Whitening Mint + Xylitol 🦷 цю пасту я теж вже купую не вперше.
Щоденне вживання цукру порушує баланс мінералів у емалі зубів і робить її крихкою. Але відбілювальна зубна паста з ксилітом бренда Marvis дасть змогу уникнути цього! Засіб дбайливо очищає зуби від залишків їжі та попереджає розвиток карієсу. Кремоподібна паста м'яко полірує та зміцнює емаль, відбілює її на кілька тонів. Б'юті-продукт подарує бездоганну чистоту, шикарну білизну зубів і свіжість дихання протягом усього дня!
Особливості Whitening Mint + Xylitol від бренду Marvis:
🪥м'яко очищає зубний наліт;
🪥економічна в витрачанні;
🪥має антибактеріальну дію;
🪥зменшує ризик появи зубного каменю;
🪥не викликає кровоточивість або чутливість зубів;
🪥не обпалює м'які тканини порожнини рота та язика;
🪥усуває запалення я сен;
🪥захищає зуби від карієсу;
🪥зміцнює емаль;
🪥освітлює зуби на кілька тонів;
🪥наділена низькою абразивністю й не травмує ясна.
Пакування: Картонна упаковка, всередині якої знаходиться м'який тюбик пасти на 85ml, з красивою кришечкою, що відкручується. На жаль не знаю по чому, але захисної фольги під кришечкою у цих паст немає, не пам'ятаю, чи була вона раніше. Також цю памту можливо придбати у мініатюру 10ml та побільше 25ml. Звичайно ж купувати велику ураковку вигідніше 😉 Можна придбати навіть спеціальний тримач для зубних паст цього бренду, у якому паста тримається за рахунок форми своєї кришечки.
Зовнішний вигляд: Густа паста білого не прозорого кольору.
Смак: Мʼятний🌿
Паста відмінно очищає зуби і прибирає наліт, чутливість емалі зубів у мене не викликає, але не скажу що вони в мене занадто чутливі. Так само відбілюючою пастою я чищу зуби не частіше 1 разу на день, у мене зазвичай у використанні кілька паст, одна відбілююча друга звичайна.
Якщо кісткова тканина ваших зубів сама по собі ніколи не була білою, то не чекайте, що зубна паста їх зможе відбілити. Але з жовтизною зубів від налита, сигарет, кави, чаю, паста справляється добре ☺️
Мені дуже подобаються пасти цього бренду за їхню різноманітність смаків і хороше очищення. Після пасти Whitening Mint + Xylitol я дійсно відчуваю свіжість у роті 💨, чого зовсім не можу сказати про зубну пасту іншого бренду з цього допису https://club.makeup.com.ua/post/52847/ це моє розчарування 🤪
Також Marvis Whitening Mint + Xylitol можна купити в наборі мініатюр з іншими пастами або з ополіскувачем 🤗
А ви вже знайомі з пастами Marvis? Може, у вас є улюблені пасти інших фірм?