zhuzha

сироватка для брів

сироватка для брів

Як завжди почему з розбору складу

Діючі речовини:

Міноксидил - стимулятор росту

Азелаїнова кислота - антибактеріальна дія

Екстракт карликової пальми - стимулятор росту

Біотин - стимулятор росту волосся та відповідає за його міцність, структуру

Пептиди - теж саме

Шовк - покращує структуру

Загалом, я написала майже увесь склад, він реально дієвий та чистий, без зайвих домішок

Упакування:

Дуже схоже на засоби для фіксації брів, але інша щіточка, вона вже схожа на ті, що у блисках для вуст. Бачила, що у відгуках писали це як недолік, але мені навпаки так зручніше. Рівномірно наноситься засіб по бровах. Сама баночка доволі стійка, тому може спокійно стояти на поличці

Результат після використання:

Звісно, що увесь догляд для нас, як у харчуванні, як у догляді, як у спорті - має накопичувальний ефект. Тому звичайно, після 1 використання магії не станеться. Наразі я користуючись ним близько місяця, на регулярній основі, тому і пишу відгук.

Результат однозначно є! Я оформлюю брови, (фарбую їх, вищиплюю) нові волосинки вже темні та густі, брови і загалом стали трохи густіщі, самі по собі темніші. Волосинки, які вже поза зоною основних брів, почали швидше рости, по них я і почала помічати зміни.

Часто в мене випадати брівки, а після використання цієї сироватки це припинилось.

Буду і на далі користуватись, дуже задоволена, тому з впевненістю можу радити її і вам!

P.s.Знаю, що я проспала з вашого поля зору на декілька місяців, за що дуже вибачаюсь, зараз я сиджу на сильних препаратах, тому сили поступово повертаються. Дякую за розуміння та очікування усіх, хто чекав❤️