Ірина 🦋

Альгінатна маска "Заспокійлива" для чутливої шкіри з олією лаванди

Альгінатна маска "Заспокійлива" для чутливої шкіри з олією лаванди

Це моя друга альгінатна маска від українського 🇺🇦 бренду NanoCode, першою була "Червоний виноград", про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/49337/

На цей раз я обрала альгінатну маску “Заспокійлива”

Заспокійлива альгінатна маска бренда NanoCode – дієвий засіб догляду за гіперчутливою шкірою. Вона ефективно справляється з подразненнями, почервоніннями, запаленнями і набряклістю, звужує пори, помітно підвищує тонус шкіри. Косметичний продукт делікатно усуває відчуття печіння, свербіння, стягнутість, забезпечуючи своїй власниці максимальний комфорт.

Після застосування цієї альгінатної маски шкіра виглядає молодшою ​​і відпочившою. Для будь-якого типу шкіри.

Основні складові:

🌿Олія Лаванди має заспокійливу та релаксуючу дію. Воно зменшує подразнення, усуває набряк та почервоніння. Покращує клітинне дихання та обмінні процеси у шкірі, омолоджує та регенерує. Так само лавандова олія допомагає впоратися з наслідками сонячних опіків на шкірі та усунути сухість. Має антисептичну дію.

🌿Оливкова олія є чудовим засобом пом'якшення та зволоження сухої шкіри. Воно багате на унікальну зволожуючу речовину Сквален, яка є незамінним засобом для усунення сухості, він зволожує, живить і знімає роздратування. Вітаміни А і D, що містяться в оливковій олії, оновлюють епідерміс і захищають шкіру від впливу UV-променів. Вітамін Е перешкоджає передчасному старінню та омолоджує.

🌿Екстракт Розмарину має омолоджуючу дію, розгладжує шкіру, вирівнює зморшки, покращує циркуляцію крові в капілярах, відновлює еластичність, знімає набряки, покращує колір обличчя, усуває пігментні плями. Має дренажну дію і виводить токсини.

🌿Екстракт Кінського Каштана - найкращий засіб для зняття набряків та покращення кровообігу. Сприяє виведенню токсинів та омолоджує.

Альгінатна маска "Заспокійлива" для чутливої шкіри з олією лаванди

Пакування: У мене пакетик 20g на одне використання, так само вона є у продажу в обсягах 180g та 700g у баночках

Зовнішній вигляд: Порошок світло-зеленого кольору, який потрібно розводити з водою чи активатором для приготування маски

Аромат: Відсутній

🥣 Я добре очистила обличчя порошковою маскою "Фітопілінг" La Grace Fito Peeling Poudre Masque Wash-Off 🌿 про неї https://club.makeup.com.ua/post/51523/

🥣 Змішати у гумовій мисці 20 г порошку маски та 60 мл прохолодної води (20°C), в мене гумової не має, замішую у скляній. Також цього разу для проби я розділила маску на 2 рази, змішувала 10g порошку з 20ml води та + 10ml гіалуронового активатора La Grace Activateur Lotion Hyaluron 💧 про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/46367/ можна змішувати тільки з водою

🥣 Швидко перемішати до отримання однорідної маси, радже не мешкати, минула Виноградна маска на мій погляд застигала трохи довше, але мені вистачило часу, щоб замішати маску без грудочок і нанести її на обличчя.

🥣 Нанести на обличчя товстим шаром 3-5 мм, знизу вгору, починаючи з підборіддя, захоплюючи область очей та губ. Так як цього разу я використовувала тільки пів пакетика маски, на очі та шию я не наносила, мені б цієї кількості не вистачило ☹️ Наносила силиконовым пензликом від Cosmo Shop. У кого такого ще немає, раджу придбати для нанесення масок, коштує копійки, але дуже зручний у використанні, особливо для альгінатних масок ☺️

🥣 Уникати тонкого шару маски по краях, щоб виключити почервоніння шкіри. Протягом 3-4 хвилин маска застигає, утворюючи пластичний шар. Під час процедури особа повинна залишатися нерухомою, не можна розмовляти чи використовувати міміку. Так як цього разу у мене була половинка маски, шар вийшов тонше, і по краях маски прилипла сильніше ніж минулого разу.

🥣 Через 20 хвилин маску зняти одним шаром, знизу нагору. Знімалася вона важче, була менш пластична, можливо це залежало не тільки від толщі шару маски, а ще від того, що я забула нанести сироватку під маску, зазвичай я завжди наношу щось 🙈 Під альгінатною маскою усі сироватки дають більший ефект. Після альгінатних масок я не вмиваю обличчя, лише вологим ватним диском прибираю залишки підсохшої маски по краях.

Незважаючи на те, що Виноградна маска сподобалася мені більше, тим як знималась з обличчя, і мені здалося що застигала вона трохи повільніше, після цієї я теж отримала зволоження, тимчасове розгладжування дрібних мімічних зморшок, стягнутість пор. Купероз на крилах носа після маски не посилився, навпаки шкіра заспокоїлася, на лобі у мене був невеликий прищик, що загоюється, він затягнувся більше після маски.

🥣 Нанести крем за типом шкіри. Я наносила свій Антивіковий крем з ідебеноном Mary & May Idebenone Blackberry Complex Intense Cream, про нього https://club.makeup.com.ua/post/33092/

А ви вже встигли спробувати якісь засоби від NanoCode?