Протигрибковий профілактичний засіб для пальців ніг та нігтьової пластини Shelly Podology Care
Засіб, котрий потрібен кожному
Протигрибковий профілактичний засіб для пальців ніг та нігтьової пластини Shelly Podology Care я обрала на подарунок другу, котрий дуже скептично ставиться до косметичної індустрії, наприклад, вважає креми для обличчя марними та посміюється з мого захоплення ними (побачимо в 50, хто була права) й при цьому підтримує мою блогерську діяльність, як би суперечливо це не звучало, однак, цей засіб пройшов перевірку на “потрібність”, тому що мій друг відвідує тренажерну залу з регулярністю, якій можна позаздрити, отже профілактика грибка не завадить. Фідбек на свої косметичні подарунки я завжди отримую один і той самий: “все дуже хороше, дякую”, тож опишу свої враження, оскільки потайки я його все ж затестила.
Засіб у форматі спрею, флакон об’ємом 100 мл, хороший об’єм, достатній, але все ще компактний. Користуватись можна 6 місяців після відкриття.
Засіб на основі спирту, тож спершу після розпилення відчувається саме він, а після того, як спирт вивітрюється він змінюється на запах ефірних олій. Склад продуманий і містить багато компонентів, котрі направлені проти грибків, яких існує багато видів: фарнезол, саліцилову кислоту та піроктон оламін, компонент, котрий можна зустріти у шампунях від лупи, яка також викликається грибком. Засіб посилено рослинними екстрактами деревію та чистотілу й ефірними оліями сосни, чайного дерева і розмарину.
Спрей має консистенцію звичайної води та не сушить шкіру завдяки зволожувальним компонентам. Він не відчувається на шкірі.
Засіб справив на мене хороше враження і, сподіваюсь, що подарунок дійсно сподобався, принаймні в нього є всі потрібні для цього характеристики.
Коментарі (0)