Yustal

Протигрибковий профілактичний засіб для пальців ніг та нігтьової пластини Shelly Podology Care

Протигрибковий профілактичний засіб для пальців ніг та нігтьової пластини Shelly Podology Care

Протигрибковий профілактичний засіб для пальців ніг та нігтьової пластини Shelly Podology Care я обрала на подарунок другу, котрий дуже скептично ставиться до косметичної індустрії, наприклад, вважає креми для обличчя марними та посміюється з мого захоплення ними (побачимо в 50, хто була права) й при цьому підтримує мою блогерську діяльність, як би суперечливо це не звучало, однак, цей засіб пройшов перевірку на “потрібність”, тому що мій друг відвідує тренажерну залу з регулярністю, якій можна позаздрити, отже профілактика грибка не завадить. Фідбек на свої косметичні подарунки я завжди отримую один і той самий: “все дуже хороше, дякую”, тож опишу свої враження, оскільки потайки я його все ж затестила.

Засіб у форматі спрею, флакон об’ємом 100 мл, хороший об’єм, достатній, але все ще компактний. Користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Засіб на основі спирту, тож спершу після розпилення відчувається саме він, а після того, як спирт вивітрюється він змінюється на запах ефірних олій. Склад продуманий і містить багато компонентів, котрі направлені проти грибків, яких існує багато видів: фарнезол, саліцилову кислоту та піроктон оламін, компонент, котрий можна зустріти у шампунях від лупи, яка також викликається грибком. Засіб посилено рослинними екстрактами деревію та чистотілу й ефірними оліями сосни, чайного дерева і розмарину.

Спрей має консистенцію звичайної води та не сушить шкіру завдяки зволожувальним компонентам. Він не відчувається на шкірі.

Засіб справив на мене хороше враження і, сподіваюсь, що подарунок дійсно сподобався, принаймні в нього є всі потрібні для цього характеристики.

12 жовтня, 2024
Yustal
12 жовтня, 2024