Alyona

Sister's aroma. Кориця? Аромат, за яким треба полювати.

Sister's aroma. Кориця? Аромат, за яким треба полювати.

Давно я нічого не публікувала в нашій спільноті. Ну нічого, будемо виправлятися, тим більше, коли хочеться поділитись якоюсь відверто хорошою річчю.

Любі дівчатка, маю бомбічну знахідку в категорії товарів "аромати для дому". Не розумію, чому раніше про нього не написала.

Настала осіння пора, моя найулюбленіша частина року (інші я теж люблю😁). От є щось магічне в тій осені, і я не про постійні дощі і калюжі😁. Вона мені навіть пахне приємно....осінь. Люблю-люблю)

Та зараз не про це. Аромати для дому.

Почну з того, що я не фанат аромадифузорів, аромасвічок, аромаламп і тд. Полюбляю дуже інколи, під настрій. Я відношусь до категорії людей, які ніколи не куплять в машину або дім ароматизатор на "абум". Якщо це і буде покупка, то вивірена, обдумана, розважлива і, за можливості, винюхана. Дім в мене асоціюється, перш за все, з комфортом. Хіба ж може бути комфортно там, де запах виступає подразником? Ні, не може. В мене часто починає боліти голова від ароматів дому, коли, до прикладу, приходжу до когось в гості. Мене ніби укачує. Тому, в моєму домі або не пахне нічим (як найчастіше), або запах буде спокійним і приємним, або запах буде ..... в ванній (якщо я промахнусь з вибором аромату, що інколи бувало).

Одного разу я отримала в подарунок аромат від Sister's Aroma - Pumpkin latte. Відверто скажу, що Sister's Aroma одні з небагатьох, аромати яких мені не тошнотворні. Конкретно в мене це був другий аромат в моєму арсеналі від цього виробника. Перший теж отримала в подарунок і від нього в мене були двоякі відчуття, неподружилась я з ним, і він перекочував до подруги, хоча і був доволі непоганим. Далі були ще декілька, вони теж виявились непогані, з ними я зжилась, але Pumpkin latte це був ТОП. Pumpkin latte - це було 100% попадання в моє серденько. Аромат осінньо-зимового періоду. Ба навіть, зима цьому аромату більше личить ніж осінь. Осінь лише відкриває його сезон. Перше, що я відчуваю, коли відкриваю склянний флакончик - кориця. Хто не любить запах кориці - вам не сюди, це точно. Кавою мені він зовсім не пахне, як і молоком. А от гарбуз? Так, можливо, це більше гарбузовий крем-суп, а ніж габрузовий лате. До речі, ділюсь цінним фактом: кориця дуже майстерно підкреслює смак і аромат гарбуза. Для крем-супу або супу-пюре гарбуз спробуйте запікати з корицею, це буде смачно і ароматно). Коли я готую такий супчик, то вдома пахне дуже схоже на запах цього аромату. Мабуть головний секрет його успіху - він домашній, затишний. Але коричний, кориця подобається не всім, тому з цим треба бути обережним. А от хто любить аромат кориці, тому він має полюбитися.

Я використовую 2 палички і цього достатньо, аби кімната наповнилась густим, щільним, теплим ароматом. Десь бачила кілька відгуків, що аромати від Sister's Aroma погано наповнюють кімнату. В мене такого не було жодного разу. Я залишилась задоволена. Бетонну кришечку закидую в шафку з речами і там теж приємно пахне)

Як виявляється "зайшов" він не лише мені, вичепити його доволі складно, але можливо. Час від часу, за ним треба "виходити на полювання", щоб знайти. Хоча знаєте, останнім часом я його ніде не бачу, але часто бачу іншу гарбузову назву від виробника "Пряний гарбуз". Його я і прикріплю внизу допису. Можливо, це якийсь перезапуск аромату, ну або незнаю, інший аромат? Як на мене, то назва "Пряний гарбуз" запаху з мого аромадифузора підходить більше).

Дякую, що дочитали до кінця. А чим пахне ваш дім осінню?

Sister's aroma. Кориця? Аромат, за яким треба полювати.
Sister's aroma. Кориця? Аромат, за яким треба полювати.