Yustal

Крем-скраб для рук та ніг з сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани Shelly

Крем-скраб для рук та ніг з сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани Shelly

Інколи я лінуюсь використовувати скраб, інколи лінуюсь дуже сильно, але варто відкрити кришечку рожевого скрабу від Shelly та вдихнути цей прекрасний аромат як сили знаходяться само собою. Це засіб для справжнього релаксу. Скраб поміщено у прозору пластикову банку з додатковою кришкою. Об’єм засобу 350 мл, використати потрібно за 6 місяців після відкриття.

Крем-скраб для рук та ніг з сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани Shelly

Склад у крем-скрабу для рук та ніг з сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани від Shelly дуже гарний:

Sugar, Glycerin, Sodium Coco Sulfate, Urea, Argania Spinosa Kernel Oil, Laminaria Digitata Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 14720

В ньому цукор, гліцерин, м’який сульфат, сечовина, олія аргани, екстракт ламінарії, ароматизатор, консерванти та барвник. Все просто, але дієво.

Ціна: 226 — 248 гривень

Мої враження:

Довго я не відносила скраби до обов’язкового догляду за тілом, але коли мій сольовий пінний скраб закінчився, я зрозуміла, що мені його не вистачає. Я вже побачила, що пінні скраби підходять мені більше ніж олійні через зручність у використанні та швидке змивання, але проблема сольових скрабів у тому, що їх дискомфортно наносити на подразнену шкіру, “не сип сіль на рану”, як то кажуть, тому я хотіла саме цукровий скраб.

Мені дуже подобається цей дівочий, рожевий скраб, який смачно пахне наче десерт. Я особливо люблю використовувати скраб після того як виконала педикюр пилкою для стоп, щоб зробити шкіру ідеально гладенькою, тому що пилка може лишати незначні нерівності, а скраб їх прибирає. Також цукровий скраб можна використовувати перед голінням, щоб досягти найкращих результатів. Ще один метод використання скрабу — швидко привести кутикули до ладу, коли немає часу або бажання робити манікюр з ремувером, поскрабувавши кутикули перед виходом та змастивши руки кремом від Shelly, я можу проходити день з нігтями, які виглядатимуть так начебто були на манікюрі.

Скраб потрібно наносити на добре зволожену шкіру, частки цукру великі, але не травматичні. Як же я люблю масаж зі скрабом! Цукровий скраб дає інші відчуття ніж сольовий, але теж дуже приємні, цукор розчиняється повільно, часу, щоб обробити шкіру достатньо, а змивається скраб миттєво, лишаючи гладку, шовкову шкіру. Оскільки скрабування знімає частину рогового шару шкіри, після скрабування її обов’язково потрібно зволожити та насолоджуватись відпочинком й оновленою шкірою.

До речі, сьогодні День художника, тож вітаю колег зі святом ❤️