Strange Love

Bibliotheque de Parfum "Love Is A Drug"

Bibliotheque de Parfum "Love Is A Drug"

Коли я вперше відчула аромат Love Is A Drug, то наче отримала ніжний квітковий поцілунок в щічку. Легка композиція з жасмину, травневої троянди та османтуса створила навколо мене ауру романтики та жіночності. Для тих, хто не знає, квіти османтуса мають просто неймовірний аромат: вони пахнуть персиком та медом. Тому на старті композиції я чую ще й медову персикову м'якоть. Таку стиглу та соковиту, що тече по руках.

Серце аромату, - індійська тубероза і нарцис - додають білоквіткової глибини та чуттєвості. Саме ці ноти, як на мене, домінують більшість часу на мені, хоч іноді травнева троянда пронизує цю білоквіткову вуаль.

Амбра та білий кедр надають композиції елегантності та стриманості під кінець піраміди, цей аромат не кричить про себе, проте 100% залишає незабутнє враження.

Bibliotheque de Parfum "Love Is A Drug"

Я очікувала, що така ніжна квіткова композиція буде мати нетривале звучання та швидко злітатиме зі шкіри. Однак, аромат приємно здивував своєю стійкістю!

Love Is A Drug виявився НАДЗВИЧАЙНО інтенсивним та тривалим. На одязі аромат відчувається навіть після 24-30 годин, а на шкірі - усі 12 годин. Це просто приголомшливий результат для такого ніжного квіткового аромату! Навіть після душу легкий трояндовий шлейф залишається на шкірі, нагадуючи про себе.

Я наношу його легкою хмаринкою на волосся. І кожного разу, коли дме вітер, відчуваю ці неймовірні трояндово-персикові ноти. Також наношу на зап'ястя, і тоді кожен мій рух супроводжує приємний бвлоквітковий шлейф.

Love Is A Drug - це універсальний аромат, який підходить для будь-якої пори року і будь-якого випадку. Він буде доречним як на романтичній вечері, так і на щоденній прогулянці чи в офісі на роботі.

Для тих, кому цікаво, на що Love Is A Drug схожий, впевнено доповідаю: на Good Girl Gone Bad від Kilian, The Queen of Sheba від Attar Collection та Adèle від Gritti. Є у нього і спільна ДНК і з Wild Python від Mancera, проте аромат від Пьєра Монталя не містить в собі троянди. А Love Is A Drug, як на мене, звучить значно цікавіше і багатограннішк'е за рахунок трояндових акордів.

Загалом, я дуже задоволена ароматом Love Is A Drug. Тепер це один з моїх улюблених ароматів на щодень, який я рекомендую спробувати кожній жінці.

Bibliotheque de Parfum Love Is A Drug - це справжнє відкриття для мене в плані стійкості та багатогранності. Це аромат, який поєднує в собі все найкраще: ніжність, елегантність, інтенсивність. Якщо ви шукаєте аромат, який буде оточувати вас нотами квітів та персику весь день (а то і ніч), то Love Is A Drug - це саме те, що вам потрібно.