О'L

Empty bottles мого малюка

Empty bottles мого малюка

Мушу зізнатися, що продуктами The Ordinary я користувалась паралельно з малим )

Цей бренд взагалі безперечно є моїм фаворитом, їх засоби наразі складають, мабуть, 80 % всіх моїх баночок. Вважаю його найкращім у цьому ціновому сегменті!

Ще до появи малюка я ретельно намагалася підібрати засоби для купання та догляду за цією найніжнішою шкірою. Передивилась склад десятків популярних засобів по догляду за немовлятами – Mustela, Bubchen, La-Roche Posay тощо. Зі старшою донькою я використовувала La-Roche Posay та Physiogel, але я вже давно відійшла від цих торгівельних марок та вважаю, що в співвідношенні «якість-вартість-формула» вони вже давно програють багатьом іншим продуктам.

Отже, всі засоби залишали сумніві, тим паче, що багато виробників чомусь додають туди ароматизатори та парфумовані віддушки. От навіщо це робити?! Як для мене, продукція для малюків має бути вільна від цих зайвих парфумів, більшість з яких зазвичай містять алергени на кшталт линалоола, гераніола та подібних.

Тож, недовго думаючи, я почала використовувати для малого ті засоби, які й сама використовую щодня у своїй рутині - The Ordinary Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides, Glycolipid Cream Cleanser та Glucoside Foaming Cleanser. Зазначу, що їх почала використовувати приблизно з тижневого віку. Жодних алергічних реакцій чи якихось інших небажаних проявів не було.

У The Ordinary мені взагалі подобаються майже всі продукти. У цих засобах все відмінно – й пакування, й склад й результат, й вартість. Окрема подяка за відсутність сторонніх парфумованих композицій.

Крем з керамідамі взагалі вважаю чи не найкращім, користуюсь ним цілий рік. Це найпоживніший крем з усіх, які я мала. Свої активи ввечері закриваю лише ним, малюку ж використовуюсь замість крему під підгузки та молочка для тіла.

Empty bottles мого малюка

Олійку Bubchen купувала для сеансів масажу. Спочатку для цієї цілі планувала використовувати 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil від The Ordinary, але наша масажистка, звичайно, про такий засіб не чула, тож порадила придбати Bubchen або Johnson's Baby ))) Олія насіння браго, до речі, є у складі засобів Weleda Baby і її можна використовувати малюкам. Ну, сперечатися та показувати свою «обізнанность» у цих питаннях не стала ))) На той момент нам вже було майже 4 місяці, тож, вирішила придбати Bubchen. Окрім ароматизатора до його складу в мене претензій немає, але ж знову таки, як на мене, будь-які ароматичні композиції тут зайві. Ну, алергії не виникло. Засіб звичайний, на свою вартість нормальний.

Гель для купання Chicco придбала, щоб використати подарунковий сертифікат у одному з магазинів. Так би я навряд чи б на нього подивилась. Вартість, на мій погляд, завищена, багато піноутворюючих компонентів та знову ж ароматична композиція (навіщо це все у засобах для немовлят?). На мій погляд, тут ми «купуємо» розкручений бренд, а ні якісний продукт. Проте, алергічних реакцій на нього не виявлено, використовувала далеко не з перших тижнів життя (й навіть не з перших місяців), після нього наносила Natural Moisturizing Factors + PhytoCeramides.