𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

5.5 Cool brown Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil

5.5 Cool brown Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil

Відтінок 5.5 Cool brown

Найбільше всього брови я люблю оформлювати за допомогою помади. Зараз як раз є від Maybelline (доречі, гарна помадка). Також використовую фіксуючі гелі/туші, бо більшість волосків жорсткі і неслухняні. Олівчики іноді використовувала, але все одно завжди поверталася до помади, бо мені з нею зручніше і практичніше.

5.5 Cool brown Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
5.5 Cool brown Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil

Коли спробувала олівчик від Maybelline, то він прям дуже мені сподобався. Мабуть просто до цього були "не мої".

Відтінок обрала 5.5 Cool brown. Свої брови у мене темні і колір олівця ідеально підійшов, він дуже вдалий. В перекладі - це прохолодний коричневий і насправді він таким і являється, не рижить.

Олівець має гарне оформлення, запакований в плівку.

Щіточка мініатюрна, чудово прочісує волоски.

Грифель теж маленький і тоненький, як і у всіх мікроолівців. Він надійно закріплений, не бовтається, досить твердий, у мене поки що не ламався. Викручується і закручується без проблем.

Перші штрихи суховаті, але коли він розмальовується, то текстура стає трохи м'якшою, але вона не жирна.

Олівчик досить тонко малює, а боковою його стороною (ребром) можна навіть зробити імітацію волосків.

Лягає рівномірно, не кришиться, одразу фініш після нього матовий, візуально створюється наче пудровий ефект. Але, маючи жирну шкіру, ця матовість зберігається у мене не дуже довго.

Взагалі, працювати з ним одне задоволення: малює м'яко, лягає відносно щільно. Інтенсивність кольору регулюється - якщо треба темніше, то шар робимо більш щільним. Відтінок насправді можна розтягувати від більш світлого до темнішого. Оформлення брів саме цим олівцем багато часу не займає.

В результаті виглядає на бровах природньо, має гарну стійкість, не розмазується.

Я задоволена, що наважилася його спробувати і так вдало вгадала з відтінком. Думаю, що буду купляти і надалі, під настрій чергуючи його з помадою. В порівнянні олівець дає більш невагоме покриття.

На фото ще додала свотчі інших моїх засобів для брів від Maybelline, що можливо допоможе при виборі, якщо орієнтовно потрібні подібні кольори.

Дякую за увагу.