Olvia

Крем для повік з прополісом

Використав крем iUNIK Propolis Vitamin Eye Cream до останньої крапельки, можу поділитися враженнями. Хочу відмітити, що це вже четвертий продукт корейського бренду iUNIK, що я купую. Три з них із задоволенням придбала би ще раз.

Крем знаходиться в тубі, яка має досить зручний носик. Хотілося би звернути увагу на об’єм – 30 мл, яких вистачить надовго.

Крем має досить плотну текстуру, але на шкірі швидко тане і добре поглинається, не залишаючи жирної плівки. Добре працює як основа під макіяж.

Гарно зволожує шкіру навколо очей, роблячи її більш м'якою та ніжною. Після застосування відчувається легкість і комфорт, що особливо приємно для сухої шкіри. Хоча в мене жирна шкіра, під очима маю проблему сухості, із-за якої можуть різко проявлятися зморшки. Особливо зранку, коли не виспалась. Саме таку проблему крем вирішує моментально. Але якщо ви очікуєте значного антивікового ефекту, цей крем може здатися недостатньо дієвим для боротьби з глибокими зморшками. Хоча… я не знаю жодного крему, який би показав якийсь помітний результат, тут вже дорога до косметолога. Якщо знаєте такий, буду вдячна за рекомендацію.

Зі спірних моментів можу виділити склад. Основним інгредієнтом є прополіс, який має заспокійливі та антибактеріальні властивості, а також вітамінний комплекс, що сприяє живленню шкіри. Мені такий склад зайшов, але прополіс це досить алергенний інгредієнт і багатьом не підходить. У відгуках часто читала, що викликає подразнення на чутливій шкірі. В мене такого не було, але і до меду, і до всіх супутніх інгредієнтів алергій не маю. Рекомендувала би попередньо зробити затест.

Що реально сподобалося, так це відновлюючий ефект. Через деякий час шкіра виглядає більш свіжою, зменшується набряклість, з'являється легкий ефект розгладження дрібних зморшок.

Загалом, iUNIK Propolis Vitamin Eye Cream – це хороший зволожуючий та відновлюючий засіб для повсякденного догляду за шкірою навколо очей, особливо якщо ваша головна мета – це зволоження та живлення. Однак, якщо вам потрібен інтенсивний антивіковий ефект, можливо, варто пошукати інші варіанти.