Інна ✨

Новеньки відтінки лаків для нігтів від Topface Lasting Color Nail Polish

Новеньки відтінки лаків для нігтів від Topface Lasting Color Nail Polish

Приїхали мої манікюрні обновочки, нові відтінки моїх улюблених лаків для нігтів від Topface. Останнім часом є настрій на темні нігтики, тому обрала максимально осінні кольори. Люблю ці лаки за їх якість, зручний пензль та безпроблемність в нанесенні/носці. Завжди раджу їх спробувати всім, хто робить манікюр звічайними лаками. Ще і флакончики такі гарненьки - виглядають, як смачні льодяники!

Новеньки відтінки лаків для нігтів від Topface Lasting Color Nail Polish

Складний зелений відтінок на темній оливковій базі. На різному освітлені віглядає по рязному - від темно-сірого до болотно-зеленого. Дуже мені подобається! Давно хотіла собі щось подібне і це попадання 100/100! Я вже робила з ним манікюр, як і всі лаки від Topface, він мені сподобався. Гарно пігментований, у 2 тонких шари рівномірно покриває нігти.

Темно-коричневий відтінок молочного шоколаду. Глибокий, насичений, дуже підходить мені під настрій зараз! Планую спробувати його носити з матовим топом, давно хотіла спробувати зробити матові коричневі нігті.

Яскравий, життерадісний помаранчевий відтінок, справжній соковитий апельсинчик! Ну люблю я яскраві кольори, тому навіть у холодну пору року часто роблю червоні/ягідні нігти, тому цей відтінок класно вписався у мою колекцію. Буде мені підіймати настрій у похмуру погоду.