MAXIMOVA🌷

Ти маєш її спробувати!

Ти маєш її спробувати!

Після використання цієї маски і сформованих вражень маю такі відчуття, що вона підійде різним типам волосся. Це універсальний продукт і, доречі, перша маска у моєму арсеналі, яку легально, з дозволу виробника можна наносити на шкіру голови!😁

Мій тип шкіри голови на даний момент став ближчим до жирного. Мию її через день. Волосся рівне, фарбоване.

Ти маєш її спробувати!

Вона має густу текстуру (я такі люблю), і дуже цікаву консистенцію, ніби в неї додали крем для тіла. Думаю, це вплив коаліну в складі. Приємно користуватись таким продуктом. Маску легко набирати з банки і розподіляти по волоссю.

Аромат унікальний, нішевий і дуже приємний! Залишається приємною вуаллю на волоссі🧡

Найцікавіше - це два способи використання:

  • як маска для шкіри голови
  • як маска для волосся

Якщо з останнім пунктом все зрозуміло, то з першим я знайомилась вперше.

Для цього я обирала дні коли мала вільний час і настрій на спа процедури😊

Тут діє зворотній метод за рекомендаціями виробника. Спочатку я мочила голову і на вологі корені наносила маску. Залишала на 10-15 хвилин, змивала водою та потім промивала шампунем.

Головне, що мене турбувало в цьому методі чи не буде маска обтяжувати волосся через, що воно може швидше забруднюватиметься - відповідь не буде! За відчуттями шкіра голови чиста і ніби зволожена, немає сухості і стянутості. Справді, то відчуття, як буває після використання зволожуючої маски для обличчя, але тут та сама ситуація з шкірою голови.

Мій висновок: я здивована та задоволена👌

Тут вже знайома стандартна процедура, на промите шампунем волосся і віджате від зайвої води я наносила достатню кількість маски, розподіляла руками, іноді прочісувала гребінцем і витримувала 10 хв.

Результат прекрасний, вже після змивання маски відчувається яке волосся стає м’яке і розплутане. Маска полегшує розчісування, після сушіння воно гладеньке, блискуче, розсипається але при цьому не обтяжене, навіть об’єм невеличкий зберігається (а у мене з цим складно😅)

Також на волоссі залишається легкий приємний аромат.

Видно, що бренд Soika постарався над випуском цієї маски, я оцінила її дію, і вона мені справді сподобалась! Тому сміливо раджу завернути на неї увагу!