Joko Blend Lamination Brow Fix Keratin Gel
Фіксувальний гель для брів
У мене жорсткі і трохи не слухняні брови, тому приходиться їх вкладати. Взагалі, для оформлення брів я використовую помаду, а для фіксації гелі і туші. Даний гель від Joko blend став гарним помічником.
Об'єм: 10 мл.
Упакований в коробок. Оформлення в милому рожевому кольорі.
Футляр теж гарний, такий дівочий і яскравий, з матовим покриттям.
Щіточку я б назвала класичною, вона пухнаста, ворс щільно набитий, на дотик приємний, не жорсткий.
Гель в міру густий, прозорий, має класний парфумований аромат. Більшість дівчат порівнюють його з Кірке, але я поки що з ним не знайома, але мені сподобався.
Щіточкою користуватися зручно. Вона набирає на себе оптимальну кількість гелю, гарно прочісує кожний волосок і акуратно вкладає брови. Гель лягає рівномірним шаром, не створює грудочок. Фіксацію забезпечує гарну, при цьому не склеює і не викликає відчуття стягнення. Білого нальоту не залишає, з іншими засобами не конфліктує. Багато подібних гелей, які у мене були раніше, не дуже між собою дружили і якщо оформлення було комбіноване гель+помада, то часто був бруд, скоченння і т.д. З цим гелем такої проблеми немає. Висихає він відносно швидко.
Після вкладання брови виглядають природньо. Я б не сказала, що фініш після гелю матовий, але і вираженого блиску немає, просто кожен волосок має свій натуральний здоровий відблиск.
З цим гелем брови тримають форму на протязі усього дня, на дотик вони приємні, м'які.
Доречі, засіб містить кератин і рицинову олію, які доглядають за бровами, укріплюють, пом'якшують і надають шовковистість.
Недоліків не виявила, це чудовий фіксуючий гель, який порадує цікавим ароматом, надійною фіксацією і відсутністю нальоту, надаючи бровам більш охайного і доглянутого вигляду.
Коментарі (0)