Vik_Sem

Гідрофільна олія для всіх типів шкіри

Гідрофільна олія для всіх типів шкіри

З гідрофільною олією у мене спочатку зовсім не складалось. Після невдалого досвіду я не використовувала такий косметичний засіб кілька років, але зараз усвідомила, що просто неправильно розуміла його призначення. І гідрофільна олія стала для мене обов'язковим етапом очищення шкіри у вечірній рутині. Без неї я не відчуваю якісного очищення.

Бренд SUE має кілька видів гідрофільної олії за типом шкіри:

- Antioxidant ( для всіх типів шкіри)

- Anti Acne (для жирної й проблемної шкіри)

- Ромашка (для сухої шкіри)

Для себе я обрала Antioxidant об'ємом 50 мл.

Незважаючи на те, що мені сподобався зовнішній вигляд пакування, вважаю, це все ж таки не найкращий формат для подібного засобу. Але мені набагато важливіше, щоб засіб справлявся із заявленими завданнями, а ця гідрофільна олія викликала у мене саме таке відчуття.

Отже, гідрофільна олія представлена у невеликому флаконі із затемненого скла з піпеткою. На зворотному боці флакона є наклейка, на якій можна ознайомитися з інформацією про сам засіб, спосіб його використання, а також виробника та склад.

Зазначу, що завдяки піпетці можна регулювати кількість продукту, що набирається. Піпетка виконана з м'якого прогумованого матеріалу. Кришка у пляшечки відкручується, закручується міцно, олія не витікає. Шийка пляшка кругла, з рівними краями.

Гідрофільна олія для всіх типів шкіри
Гідрофільна олія для всіх типів шкіри

У складі гідрофільної олійки такі компоненти:

олія рицини, олія волоського горіха, олія макадамії, олія виноградної кісточки, олія жожоба, олія обліпихи, полісорбат-80, вітамін Е, вітамін А, вітамін С, ресвератрол, натуральний аромат полуниці.

У цьому ж випадку гідрофільна олія за текстурою та кольором дуже схожа на олію, як не дивно.

Текстура масляниста, миттєво розтікається на шкірі.

Колір: жовтий, схожий на колір нерафінованої олії.

При взаємодії олії з водою утворюється ледь помітна біла емульсія.

Що стосується аромату , то він натуральний, дійсно полуничний. Аромат легкий та ненав'язливий, при використанні не дратує.

Використання. Мені подобається використовувати гідрофільне масло для дбайливого видалення декоративної косметики. Олія добре розчиняє косметику з обличчя, мій основний упор на очі та брови: туш, підводка. До речі, очі гідрофільна олія не щипає.

У 30 років уже починаєш замислюватися над тим, як той чи інший засіб позначається на обличчі. Область навколо очей досить делікатна зона і потребує особливо дбайливого відношення. Ця олійка чудово очищує обличчя і насамперед дбайливо та делікатно очищує таку делікатну зону, як шкіра навколо очей. Олія не сушить шкіру, навпаки, відчувається зволоження. Також мені подобається, що засіб не викликає негативної реакції шкіри у вигляді почервоніння, запалень і сверблячки.

Витрата гідрофільного масла середній, можна назвати економічним у моєму випадку, хоч і має невеликий об'єм у 50 мілілітрів.

Я вибрала гідрофільне масло виходячи з типу своєї шкіри, воно відмінно підійде для комфортного очищення нормальної та комбінованої шкіри. В результаті шкіра очищена, не стягнута та не пересушена.

Я могла б назвати гідрофільну олію Sue Antioxidant ідеальною. Плюсів більш ніж достатньо, щоб вважати її гідним продуктом:

  • очищує шкіру від косметики;
  • делікатна;
  • не щипає очі;
  • не викликає подразнень, запалень та почервонінь;
  • економічна витрата;
  • приємний аромат.

До недоліків можу віднести наступне:

  • не найзручніший формат упаковки для гідрофільного масла;

Отже, якщо вам потрібний засіб для делікатного, але якісного очищення шкіри від косметики, рекомендую звернути увагу на цю гідрофільну олійку.

Це продукт на основі натуральних компонентів, який чудово справляється зі своїм завданням))