Автозасмага від бренду Dove
Що робити, якщо від природи ти білосніжка та сонце не лягає на шкіру шоколадною засмагою?
Я власниця світлого типу шкіри, можна навіть сказати, що зефірка - така ж білосніжна 🥰 Тому натуральна сонячна засмага нажаль для мене небезпечна. Зазвичай щоб отримати легкий відтінок засмаги мені потрібен не один тиждень засмагати по 10-15 хвилин щодня. Навіть з гарним спф шкіра отримує опіки. Дякувати брендам, які придумали автозасмагу яка забезпечує шкірі ідеальну, рівномірну й природну засмагу в будь-якій місцевості та в будь-яку пору року. А найголовніше що це безпечно.
Нещодавно мені пощастило отримати чудовий подарунок від MAKEUP Club набір для поступової засмаги обличчя та тіла від бренду Dove. У наборі два засоби, лосьон для тіла (200 мл) та крем для обличчя (75 мл).
Засоби представлені у двух відтінках:
🤎Light To Medium
🤎Medium To Dark
Пакування м'які туби, зі звичайною прозорою кришкою. Приємного кольору під колір засмаги. Все лаконічно та стильно. Вкотре переконуюсь, що упаковка у Dove завжди дуже хорошої якості.
Текстура легка, повітряна, не жирна. Наноситься лосьйон легко. Вбирається відразу, чекати до вго не доводиться, і це величезний плюс.
Аромат приємний, солоденький з фруктовими нотами. Деякий час відчувається на тілі.
Перед нанесенням автозасмаги рекомендую підготувати свою шкіру скрабом для тіла, щоб позбавитися від відмерлих клітин. Краще зробити дуже тонкий шар і повторити кілька днів поспіль до потрібного відтінку, так навіть новачок впорається на відмінно, просто берете трішки лосьйону, розподіляєте між долоньками і починаєте активно втирати в шкіру, поки шкіра не стане матовою і засіб добре вбереться. Так як в мене світла шкіра , для першого нанесення я обрала відтінок Light To Medium.
Результат мене дуже тішить. Вже з першого застосування шкіра набуває такого відтінку, який я бачу наприкінці літнього сезону. Засіб не залишає відчуття липкості, жирної плівки. І при цьому він дуже добре зволожує шкіру. Лосьйон може забарвлювати одяг, тому дайте йому ввібратись перш ніж одягатись. На наступний день рекомендую не користуватися жорсткими мочалками. Засмага лягає на шкіру рівно, без плям. Відтінок виглядає природньо. Мені подобається, що засмага не змивається швидко, спокійно можна ходити кілька днів. Безумовно, після кожного прийняття душа відтінок трохи блідне, але за пару днів у нуль він не йде. Я задоволена цією лінійкою.
Коментарі (0)