Жучок 🐞

Lovely Girona

Lovely Girona

Аромат

Ніжний аромат чистоти з легкою цитрусною кислинкою, ненав'язливий - я себе з ним відчуваю свіжо та бадьоро. Мені цей ароомат дуже приємно наносити саме вранці , він не дуже вечірній на мій погляд.

Піраміда аромату наступна:

Початкова нота: Апельсин, Грейпфрут, Лимон, Червона смородина
Нота серця: Конвалія, Кориця, Очерет, Цукрова тростина, Чайна троянда
Кінцева нота: Деревина танака, Кедр, Мускус

Конвалію чи Чайну троянду троянду я в парфумах не особливо полюбляю, тому мала надію шо вони не будуть тут дуже яскраво виражені - і на щастя тут ці аромати доволі органічно вписуються і особливо не виділяють з букету.

Загалом більшість моїх ароматів це тяжкі, східні, пряні - тому шукала аромат який можна було б наносити наприклад на спортивні тренування. І з Lovely Girona я думаю не прогадала якраз - він нікому не різатиме в ніс, але при тому легкі

нотки його аромату будуть вас приємно тішити.

Стійкість

Стійкість на свою категорію/ ціну я вважаю взагалі прекрасна; аромат залишається ніжною ноткою на шкірі декілька годин точно

Упакування

Я була доволі здивована таким якісним упакуванням як для парфуму за 500-600 гривень то флакон мега вау. Коробочка першопочатково в прозорій слюді і потім оригінально відкривається - прикріпила фото, відео якщо комусь цікаво.

Якщо чесно мені здається що в деяких з моїх парфумів за декілька тисяч гривень гірше пакування 😀

Підсумовуючи скажу що тепер задумуюся придбати ще один аромат від Avenue Des Parfums, можливо візьму декілька пробників щоб затестити перед тим як взяти 50ml. А аромат Lovely Girona це дуже safe choice якщо хоче придбати шось свіже, романтичне і ніжне водночас.

Lovely Girona
Lovely Girona
Lovely Girona