PolLya

Avon Care. Крем для рук з маслом авокадо.

Avon Care. Крем для рук  з маслом авокадо.

Із доволі великого переліку кремів Avon є декілька одиниць конкретно для нічного використання, кремів 5 день/ніч, а інші скоріше денні : захисні, зволожувальні, ближчі по консистенції до лосьйонів.

Конкретно крем для рук з маслом авокадо я б віднесла до групи день/ніч.
Доволі густий, насичений , із жирненькою текстурою, він , я думаю, прекрасно справився б із живленням необвітреної і не пересушеної шкіри рук в нічний час. Я маю жорсткішу шкіру рук, з вищеперечисленими неприємними ознаками + вікові зміни шкіри, тож рік тому, взятий на ніч цей крем, через 2 нічки , на третій день уже стояв окрасою на столику в кухні для використання вдень, після миття рук.
І тут уже він показав себе в повній мірі.

Крем Авокадо від Ейвон має приємний ненав'язливий аромат з нотками зелені. Текстура в нього доволі густа, але якщо нанести з горошину, то він швидко поглинеться, залишивши ледь відчутний аромат і пом'якшену шкіру рук. Крем комфортно розносити по поверхні , він не милиться і не дає відчуття плівки на шкірі. Можливо його буде "забагато" влітку дамам , не обтяженим роботою на землі (город, улюблений квітничок) і щасливим володаркам посудомийної машини, але при наявності першої причини пересушеної шкіри рук, і відсутності другого блага цивілізації - крем Авокадо влітку вдень теж бажаний друг, помічник і соратник в боротьбі проти старіння шкіри рук.

Взагалі, креми від Ейвон рідко залишають негативні спогади про себе у покупців . Тож можна сміливо брати на день продукти із серії Care, щоб побалувати себе засобами для рук з приємними текстурами і ароматами, а шкіру рук - зволоженням і живленням.