olena_glossy

Точковий SOS-засіб від висипань Re.Care

Точковий SOS-засіб від висипань Re.Care

Протестувавши засіб на двох «моськах», готова розповісти, хто отримає найкращий результат від використання точкового SOS-засобу Re.Care 👇🏻

Пакування. Стильна картонна коробочка білого кольору зі світло-рожевою смужкою і білою краплинкою привертають увагу. На ній міститься візуалізація туби, способу використання засобу, уся необхідна інформація про продукт.

Всередині - туба, обʼємом 15 мл з гвинтовою кришечкою. Носик подовгастий для зручного дозування засобу. Дизайн туби повторює стиль зовнішньої упаковки.

Термін придатності після відкривання - 6 міс.

Склад: Aqua (Water), Propylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Niacinamide, Salicil Acid, Sodium Polyacrylate, Bisabolol, Phenoxyethanol, Azelaic Аcid, Myristyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), BHT.

Основні активні речовини, які працюють з висипаннями:

🔹Ніацинамід 1,5%: регулює вироблення себуму, звужує пори, освітлює пігментні плями, зміцнює бар'єр шкіри.

🔹Саліцилова кислота 1%: протизапальна дія, розчиняє комедони, знімає почервоніння та запалення.

🔹Бісаболол (Bisabolol): з ромашки, заспокоює та сприяє загоєнню шкіри.

🔹Азелаїнова кислота 0,5%: протизапальна та антибактеріальна дія, бореться з вугровими висипаннями.

Спосіб використання: очистити шкіру - нанести локально на висипання - не змивати водою. Виробник рекомендує використовувати засіб у вечірній рутині.

Текстура та аромат. Засіб у вигляді крем-гелю білого кольору. Середньої щільності з легким солодким косметичним ароматом.

Враження від використання:

🔹 Засіб легко наноситься та розподіляється. Його можна дати побільше, він поступово повністю поглинається шкірою.

🔹 Чому рекомендується використовувати ввечері? Бо якщо поверх засобу нанести, наприклад, тоналку, то вона скатується у цій точці. Однак, я його наношу і вдень (коли нема потреби малюватись). Або ж можна нанести, походити з ним декілька годин, а вже тоді робити мейк.

🔹 Засіб сприяє зменшенню почервоніння та розміру запалення. Але на мені працює доволі помалу. Чому? Бо у моєму догляді є засоби з ніацинамідом, саліциловою кислотою та азелаїновою кислотою у більших концентраціях, ніж у локальному засобі.

🔹 Але стикнулися з ситуацією, коли чоловік чухнув прищ в районі щетини. Це місце почервоніло і дуже свербіло. Терпіти він вже не міг і попросив чимсь наказати. Я намазала. За 5 хв свербіж пройшов, почервоніння спало і що найцікавіше - на другий день на цьому місці не було навіть натяку на прищ (хоч зазвичай після таких ситуацій вони є завжди).

🔹 Було вирішено спробувати Re.Care SOS Spot Targeted Care на «незайманій» шкірі чоловіка. Як виявилось, засіб працює чудово.

🔹 Почервоніння сходить швидко, запалення світлішають, зменшуються в розмірі та поступово повністю сходять.

🔹 Нюанс - якщо прищ пошкоджено, то одразу після нанесення кілька секунд відчувається печіння.

Мій висновок. Re.Care пропонують два варіанти точкових засобів від запалень: цей крем-гель та підсушуючий засіб (бовтушка: https://club.makeup.com.ua/post/53298/). Якщо у вашому догляді є засоби з високою концентрацією ніацинаміду, саліцилової чи азелаїнової кислоти - обирайте бовтушку. Якщо ваші основні засоби орієнтовані на зволоження чи анти-ейдж ефект, а висипи бувають рідко - крем-гель стане комфортним рішенням.