Ta_nyaaaaaaa

Сьогодні буде СКАНДАЛ

Сьогодні буде СКАНДАЛ
Сьогодні буде СКАНДАЛ
Сьогодні буде СКАНДАЛ

Обожнюю парфумера Jean Paul Gaultier за створені нимипарфуми! Усе, що тестила від нього залишало приємні враження. Усі його витвори мають щось спільне: непростий характер, стійкість і насиченість. Скандал - не виключення 👠

Цей пробник подарувала люба ksnklb. Спасибі, що пришвидшила моє знайомство з ним, яке я так відклалала.

Сьогодні буде СКАНДАЛ

Парфуми відкриваються яскравою, але водночас ніжною початковою нотою червоного апельсину, який у поєднанні з медом чомусь нагадує мені соковиті перестиглі ДУЖЕ солодкі суниці.

Гарденії як такої не відчуваю, хоча поки парфуми не відстоялися, не відчувала нічого окрім цих квітів. Червоний апельсин додає легкості, з його соковитим, освіжаючим відтінком, що нагадує про яскраві і ще теплі осінні дні.

Нота меду стала ключовою для мене: він тут справжній, тягучий, з відтінками квітів і ще глибшим відчуттям солодкості. Цей мед не просто солодкий, а також майже їстівний — він нібито хоче обволікати, зачаровувати. Мед у цьому парфумі здається "теплим", не зовсім класичним, він нібито розігрітий, живий і квітковий, створює особливу ауру романтичності та солодкої спокуси.

Пачулі у «Скандалі» неминуче виринає і залишає враження глибини і сили. Вони не просто базові, а активні та "гучні", як у багатьох парфумах цього автора, і тут вони приносять відчуття стервозності, незалежності і невідпорної жінки. Ці пачулі неначе надають аромату певної впевненості, не дозволяючи забути про себе, навіть після того, як аромат відчувається лише в повітрі, без моєї присутності.

Здається, я змогла відчути те, що передусім і прагнув передати парфумер - це аромат, що буде прикрашати жінку, яка не боїться бути cильною, загадковою, проте несе в собі і певну м‘якість, за якою криється спокуса, яку в свою чергу уже складно проігнорувати.

Це точно парфуми для тих, хто хоче залишити за собою яскраві незабутні враження, багатогранні асоціації з цим ароматом.

«Скандал» однозначно аромат холодної пори року, а якщо чіткіше, то найдоречнішим бачу його саме восени. Дороги вулиць застелені жовтим простирадлом з листя, світить сонце, відбиваючись і ще поширюючи своє тепло, однак і холодний вітер, який постійно нагадує, що уже осінь. Чорна сукня, пальто, підбори, червона помада. І от непоспішаючи ти збираєшся на побачення з тим самим.

Парфуми мега-стійкі. На тілі відчуваю іх протягом усього дня, 6-8 годин і більше. А на одязі та волоссі він затримується до миття.

Шлейф довгий, густий і насичений.

Тепер хочу щонайменше відливант цих розкішних парфумів. Приємне відкриття для мене 🤤 Хочеться надИхатися ними сповна.

бо такий він...СКАНДАЛЬНИЙ, ГУЧНИЙ, НЕЗАБУТНІЙ 💄