Injul Cosmetics Summer Me Silky Body Lotion
🌸
Я вже вам розповідала, про скраб від Injul Cosmetics в дописі: https://club.makeup.com.ua/post/53407/, до нього я звісно обрала лосьйон для тіла з лінійки Summer.Me, адже в холодну пору шкіра потребує зволоження і ще так хочеться продовжити літо...хоча б ароматною асоціацією.
✨Засоби від бренду мають дуже красивий, естетичний , та мінімалістичний дизайн.
✨Виглядає розкішно , що хочеться і собі придбати, і комусь подарувати .
✨Мені імпонує філософія бренду - "Розкіш бути собою"
✨Молочко для тіла має прозорий флакон, якісний та зручний дозатор-помпу .
✨Об'єм 275 мл
✨Є вся необхідна інформація для користувача.
Текстура, аромат, активні компоненти
✨Текстура молочка досить легка, ніжна та шовковиста.
Шкіра дуже швидко поглинає засіб .
✨Аромат відкривається солодкими фруктовими нотами.
Відчуття стиглих персиків гармонійно поєднуються з легкими квітковими акцентами, завершуючись нотами ванілі. Відносить в спекотні літні дні, теплий та сонячний сад , де так добре і безтурботно ... Мені подобається, що аромат стійкий, я відчуваю його близько 5-6 годин .
✨Активні компоненти:
Екстракт ламінарії — багатий на мінерали та вітаміни, сприяє зміцненню шкіри та підтримує її здоров'я.
Органічна сироватка — надає шкірі еластичність і сяйво завдяки багатству білків та лактози.
Масло шиповника та фісташки — живлять шкіру, мають відновлювальні та антиоксидантні властивості.
Масло мигдалю та ши (карите) — забезпечують глибоке зволоження та живлення, захищають шкіру від сухості.
Фітостероли — підтримують бар’єрну функцію шкіри, заспокоюють та зменшують подразнення.
Відео з результатом
Після використання моя шкіра м'яка, ефективно зволожена, та приємна на дотик.
При цьому немає відчуття жирності, чи плівки.
Мене огортує приємний аромат , який довго радує своєю присутністю .
Це молочко — ідеальний вибір для тих, хто прагне до легкості та натуральності у догляді за шкірою.
Воно зробить ритуал догляду за собою приємним та затишним.
Injul Cosmetics
Injul Cosmetics - створив чудові , натуральні засоби .
Я в захваті від лінійки Summer Me.
Щиро рекомендую✨
Коментарі (0)