Mila__Mi

Нарешті ми подружилися з Purito

Нарешті ми подружилися з Purito
Нарешті ми подружилися з Purito
Нарешті ми подружилися з Purito

Я пробувала чимало засобів від Пуріто (сироватку та крем з морською водою, гель для вмивання з кислотами, крем та сироватку з цієї ж оновленої версії з центелою), але чесно кажучи це перший засіб бренду, який на 100% мені підійшов 👌🏻 (ще гарний тонер з цієї ж лінійки).

Стару версію з центелою я не пробувала, тому нічого не можу про неї сказати і якось їх порівняти на дії, окрім оновленого пакування (це до речі мені якось симпатичніше виглядає).

І ось оновлену версію я змогла затестити на початку її виходу, це був ~кінець березня/початок травня. А презентували вони її напочатку березня.

*вони до речі багато своїх лінійок оновлюють і ось вчора презентували оновлену версію ВВ-кремів (тож дівчата, хто їх любить, чекайте, або запасайтеся старою версією).

Це я до чого, тестувала я цей крем і восени і влітку і ось користуюся ним наразі (вже половину використала), просто комбінувала його з іншими засобами і все одно поверталася до нього.

*сорі за такий довгий початок 🙆🏻‍♀️

До вашої уваги "Заспокійливий крем під очі і для повік з азійською центелою, без ефірних олій" від корейського бренду Purito.

Напочатку туба знаходилася в картонній коробці (як і всі засоби в цій лінійці). Вся лінійка в приємному градієнті світло-темно зелених кольорів.

*на коробці є наліпка з назвою бренда і QR-кодом за яким можна перейти на офіційний сайт бренду, це і гарантує його оригінал.

Всередині знаходиться м'яка туба, вона матова і така якась приємна на дотик 🤔

Склад насправді дууже великий, тому виділяю та найактивніші компоненти:
гліцерин - зволожує та утримує вологу
4 різновиди азіатської центели (азіатикозид, мадекасова кислота, азіатська кислота та мадекасозид) і екстракт самої азіатської центели (всі вони зволожують, регенерують, пом'якшують, розгладжують шкіру, покращують їх стан та захищають від негативного впливу сонячного випромінювання)
гіалуронат натрію - сприяє регенерації тканин, робить шкіру більш м'якою та гладкою, тонізує, володіє високими зволожуючими властивостями
пантенол - зволожує, загоює та розгладжує шкіру
олія білого лімнантесу - нормалізує структуру епідермальних ліпідів шкіри, діє як емолент, зволожує, регенерує, відновлює захисний бар'єр, живить та пом'якшує
арганова олія - сприяє омолодженню, пом'якшує, захищає від сухості та подразнення, розгладжує неглибокі зморшки, зменшує набряки та запалення, стимулює кровообіг
церамід - відновлює ліпідний бар'єр, покращує структуру шкіри та захищає її
олія макадамії - пом'якшує, живить, регенерує, підвищує еластичність покращує структуру шкіри та знімає запалення
аденозин - знімає запалення, відновлює шкіру, підвищує її пружність та еластичність, розгладжує
масло ши/каріте - зволожує, живить, пом'якшує, заспокоює, регенерує та захищає від сонячних променів
екстракт камелії/зеленого чаю - потужний антиоксидант; зміцнює судини та капіляри, нормалізує тканинне дихання, тонізує та захищає від УФ-променів


також у складі є 4 види сентитичних пептидів і інші різні зволожуючі компоненти та емоленти.

Кришка тут відкручується і під нею на дозаторі була захисна запайка (фото не робила, а може і робила, але хіба в той галереї можна щось знайти, тому його не буде 😁).

Дозатор доволі вузенький, що оптимально для крему під очі. Кількість засобу що виходить, контролюється натиском на тубу.

Аромату немає і мені це подобається.

Колір білий. Консистенція кремова, не надто щільна і при контакті з теплом шкіри стає більш легенькою. Білих слідів чи розводів не залишає.

Я наношу крем у зоні навколо очей (під очі і на повіки), одразу після вмивання і тонізації. Мені так зручніше, бо поки чекаю коли поглинається тонер, встигаю нанести крем під очі і вже після наношу сироватку та крем на обличчя.

Застосування:
Крем легко розподіляється, з ним непотрібно тягнути чи розтягувати шкіру. Я наношу і розподіляю його від внутрішнього кутика ока, до кінцевого кутика і заходжу наверх на повіка, легкими масажуючими рухами.

Поглинається крем буквально за 3-5 хвилин в залежності від кількості нанесеного засобу.

Що по ефекту?
▫️дуже гарно зволожує шкіру та тонізує
▫️заспокоює суху шкіру та освіжає зону навколо очей
▫️розгладжує та надає шкірі гладкості
▫️зміцнює гідроліпіднй бар'єр

Щодо сезонності👇🏻
Влітку я комбінувала його з сироваткою під очі від Тінк https://club.makeup.com.ua/post/30795/
І можу сказати, що з нашою спекою, сироватка, саме влітку мені була в самий раз, тоді хотілося використовувати максимально легкі текстури, які б не обтяжували.

Але, от в кінці весни цей крем був для мене ідеальним. І ось з початком вересня я користуюся в основному тільки цим кремчиком від Пуріто, ні до яких інших в мене рука не тягнеться.

І от підводячи підсумок, можу сказати, що даний крем буде чудовим варіантом саме на прохолодну погоду. Але, якщо у вас прям дуже суха шкіра навколо очей, або вам 30-35+, то даний кремчик буде ідеальним і влітку.

Для мене ж це чудовим базовий крем, який дійсно гарно зволожує і ефективно працює в цій найтоншій шкірній зоні 👌🏻 І він потрапляє в мої (вже) ТОП-2 улюблених кремів під очі, звичайно після крему від Heimish
https://club.makeup.com.ua/post/35246/