Sofiia_Ts

Тонізувальний бальзам для ніг Shelly Toning Foot Bal

Тонізувальний бальзам для ніг  Shelly Toning Foot Bal

В Shelly вийшла надзвичайно крута серія бальзамів для ніжок, з різними направленнями вирішення проблем, а якраз в холодний сезон - це ідеальний період для їх відновлення.

Один з них, це бальзам для втомлених ніг, який зменшує відчуття тяжкості та укріплює стінки судин та вен, поліпшує кровообіг. Для мене, як людини, яка схильна до варикозу, це дуже потрібний засіб!

Я ним користуюсь щодня ввечері, і він надає прекрасне відчуття відпочивших ніг, ну і звичайно доглянутих та зволожених!

Тонізувальний бальзам для ніг  Shelly Toning Foot Bal

Кремчик представлений в компактному тюбику, але має хороший об'єм 100 мл, при майже щоденному використанні мені вистачає десь на 2 місяці.

Консистенція густа та поживна, але не надто масляниста, більше текстура густого крему, тому він гарно роподіляється, ну і в дуже приємному кольорі вершкового масла 🧈.

Аромат специфічний, трошки нагадує мазі, але він не надто активний і швидко вивітрюється.

Такий кремчик поглинається не надто швидко, тому рекомендую наносити його уже в ліжку перед сном. Тоді на ранок, ніжки виглядають дуже гарно, шкіра пружна та м'яка, і без набряків.

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceteareth-20, Dimethicone, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Laminaria Digitata Extract, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Glucose, Parfum (Fragrance), BHT, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acetyl Cedrene, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Salicylate, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Citral, Coumarin, lavandula angustifolia (lavender) herb oil, Lemongrass Oil, Limonene, Linalyl Acetate, Linalool, Pinene.

Крем має дуже поживний склад, він на основі мінеральної олії, емолентів та соняшникової олії. Одні із основних активних компонентів, а саме екстракт кінського каштану та гамамелісу роблять основну дію - зміцнюють стінки судин та покращують мікроциркуляцію крові.

А такі олії, як макадамії, лемонграсу та лемонарії роблять комплексну дію на пом'якшення та зволоження шкіри, підвищуючи її еластичність та пружність.

Якщо в пошуках супутника крему для ніжок на вашій приліжковій тумбочці, рекомендую обрати саме його, особливо якщо ви відчуваєте тяжкість та набряки після тяжкого дня!