Anna_feerie

Делікатне очищення та тонізування для зневодненої шкіри

Делікатне очищення та тонізування для зневодненої шкіри

Я отримала нову лінійку на тестування, але ще не здогадувалась, що користуватимусь нею не я. А коли попросила свою подругу (та за сумісництвом улюбленого фотографа) зробити гарні фото, то виявилось, що через стрес та погіршення здоров'я вона стикнулась зі зневодненням у всій його красі - сухість шкіри, підкреслені мімічні заломи, погіршення тону та неоднорідна текстура - все це дуже погіршувало настрій та додавало переживань. Звісно, що лікування має бути комплексним, тому перше, що вона зробила, звернулась до лікаря та пройшла комплексне обстеження. Наразі приймає необхідні препарати, щоб взяти під контроль залізодефіцит (про нестачу заліза в мене є велика стаття, тож якщо вас постійно турбує сухість шкіри, випадіння волосся, хейліт - обов'язково прочитайте: https://club.makeup.com.ua/post/15459/ ).

Та чекати кілька місяців, поки шкіра відновиться, то не найкраща ідея, тому ми вирішили їй допомогти, і готові розказати, що з цього вийшло🤗.

Делікатне очищення та тонізування для зневодненої шкіри
Делікатне очищення та тонізування для зневодненої шкіри

Бо які б сироватки та креми ми не використовували, якщо зранку та ввечері вмиватись жорстким гелем (або ще гірше - милом), то всі зусилля підуть нанівець.

Joko Blend Aqua Glow Washing Foam - гарний вибір у такій ситуації, адже ця пінка має в складі м'які ПАР (Coco-Glucoside, Sodium Olivoyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine), що не пошкоджують бар'єр, при цьому забезпечують гарне очищення. Окрім цього виробник додав в формулу зволожуючі та відновлюючі активи (гліцерин, фосфоліпіди, комплекс амінокислот, пантенол, гіалуронова кислота), завдяки чому пінка має максимально м'яку та зволожуючу дію.

Враження Жені: пінка дуже приємна на дотик, гарно очищує шкіру, при цьому не сушить та не стягує, залишає приємно зволожене обличчя навіть без сироватки/крему.

Після вмивання для завершення процедури очищення та максимальної турботи про шкіру обов'язково слід використовувати тонік (або тонер/есенцію, тут вже залежить від ваших вподобань). Я точно знаю, що цей етап ніякий не маркетинг, бо тонікі дійсно покращують стан шкіри за умови регулярного використання.

Joko Blend Aqua Glow Moisturizing Face Toner With Hyaluronic Acid в складі має багато зволожуючих компонентів, що сприяють укріпленню епідермального бар'єру та допомагають шкірі утримувати вологу. Амінокислоти, пропанедіол, гіалуронова кислота, пантенол та фосфоліпіди забезпечують належний догляд та не подразнюють шкіру.

Враження Жені: тонік рідкий по текстурі, використовую його на ватний диск та протираю обличчя після вмивання. Відчуття на шкірі приємні, він додає зволоження і навіть злегка вирівнює тон, також на нього добре лягає наступний етап (сироватка). Сподобалась дуже ніжна дія.

В наступних дописах розкажемо про сироватку, крем та маску з цієї лінійки, а поки побажайте моїй прекрасній Жені найшвидшого відновлення🥰. Дякую за увагу❤️.