Dove DermaSpa Summer Revived Body Mousse
Мус-автозасмага для тіла
В доповнені огляду на подарунок від Makeup club, хочу окремо виділити та зробити огляд на мус - автозасмагу. Засмагла шкіра - це завжди красиво. І вона, як і раніше, в моді. Хочу нагадати, що я одна з тих "щасливиць", чия шкіра і взимку і влітку одним кольором. Тому такі засоби - це чудова можливість зробити своє тіло привабливо засмаглим.
Засіб створено на основі тонуючих компонентів натурального походження. Він забезпечує ефект рівномірної засмаги. Я вважаю, що він просто ідеальний і простий у застосуванні!
Пакування: металевий флакон з пластиковою кришкою, помповий дозатор, дуже зручний, працює без нарікань. Об'єм 150 мл. Виглядає дуже стильно. Легкий у використанні.
Текстура мусу приємна, не липка. Його повітряна консистенція схожа на збиті вершки, завдяки чому він наноситься тонким і рівномірним шаром.
Аромат дуже приємний, з нотами квітів та цитрусу. Відчувається деякий час на тілі, грає ніжними нотами, немов легка хмаринка або тонка вуаль.
Перед тим як наносити мус автозасмагу я рекомендую за добу до нанесення ретельно поскрабувати тіло. Мус допомагає безпечно, легко та в короткий термін отримати ідеальну засмагу без сонячного впливу. Я наношу мус долонями, без використання спеціальної рукавиці, засіб лягає чудово. Одяг і речі не забруднює. Вбирається він за лічені секунди, не залишаючи на шкірі липкості або жирної плівки. Відтінок проявляється через 5-6 годин після нанесення. Продукт насичений натуральними компонентами, які ефективно зволожують та надають м'якість і шовковистість. Шкіра набуває розкішного доглянутого вигляду, з легким відтінком засмаги, що не відрізняється від природної засмаги! При цьому не залишається жодних плям або інших неприємностей. Я цілком задоволена результатом і приємним засмаглим відтінком шкіри.
Коментарі (0)