saybeautyk

Lip-combo для вівторка

Lip-combo для вівторка
Lip-combo для вівторка

Останнім часом у стрічці зʼявилось все більше і більше оглядів на продукти цього польського бренду, тож і мене не оминула лихоманка.

Спробувала блиск для губ (а такі продукти я обожнюю!) і готова поділитися своїми враженнями.

Блиск представлений у коробці, на якій є вся потрібна інформація для споживача, а сам флакон має цікаву прямокутну форму з гострими кутами.

Оформлення доволі оригінальне в мені подобається, як виглядає флакон - обʼєм 5 мл, але він дуже легенький і зручно лежить у руці.

Побачивши колір блиску вперше я дуже зраділа, тому що люблю такі милі, природні відтінки і у мене завжди є блиски саме такого формату.

Це колір 01 під назвою Glossy Up Honey - флаконі він виглядає ніжно-рожевим, таким дещо барбішним, проте при нанесені на губи це прозорий відтінок, який лише трохи дає розрвинку і покращує природній колір губ.

Відтінок ідеально пасує як до різних lip-combo в поєднанні з будь-якими олівцями, так і чудово виглядає в соло, даючи гарний скляний блиск і зволоження губам.

Аплікатор тут у формі приплюснутого овалу, для мене він зручний, бо я не сильно заморочуюсь над тим, щоб виводити якусь форму на губах.

На нього набирається нормальна кількість блиску, якого вистачає, щоб покрити повністю губи, хоча я беру ще більше.

На фото показую, як гарно в природньо виглядає блиск на губках в якості самостійного продукту; а те фото, яке стоїть на обкладинці - це комбо з моїм улюбленим олівцем Patricia Ledo.

Я вважаю, що це ідеальний відтінок)

Губи з ним зволожені протягом всього дня, причому це зволоження зберігається навіть після того, як блиск зникає з губ.

Він дещо липкий, тобто волосся до нього налипати буде, але я в принципі звикла до такого і не звертаю на це уваги, бо по-перше, майже всі поданні блиски дають липкість, а по-друге, останнім часом я майже не ходжу з розпущеним волоссям.

Насправді череп липкість і такий рожевий відтінок я боялась, що буде зʼявлятись біла полоска між губами, але блиск достойно поводить себе на губах і не скочується протягом дня.

Стійкістю порадував - помірно вбирається у губи і без перекусів доживає до вечора, але скляного блиску вже не буде (просто зволожені губки); з перекусами, звичайно, треба поновлювати.

Чаювання протягом робочого дня теж гарно переносить, але я пʼю обережно)

Цілком комфортний блиск з натуральним відтінком, на холодну пору року завдяки своїй липкості він буде гарно захищати губи від обвітрювання і пересушування, а це дуже важливий фактор (бо в мене з приходом першого холоду знову почала висихати шкіра губ і навколо них).