Medilux -професійна швейцарська якість !
Дівчатка, придивіться до цього бренду ,запевняю , ви будете задоволені!
Під час навчання на практиці я вперше познайомилася з Medilux , потім на виставці придбала для домашнього догляду і чесно кажучи я була приємна вражена , бо за якістю ця косметика нічим не поступається моєму улюбленому Holy land , а ціна набагато нижча ! І тут вкладено дійсно в якість, а не в маркетинг і промо компанію !
Medilux — бренд професійної доглядової косметики, який був заснований у 2019 році за швейцарськими технологіями.
Medilux — це:
🔹ексклюзивні компоненти
🔹натуральні рослинні інгредієнти, які не тестуються на тваринах
🔹інноваційні поєднання
🔹унікальні технології
🔹нові молекулярні поєднання
Як і у всіх брендів тут є різні лінійки , для проблем , для різних типів шкіри і вікових змін , є і універсальна !
Почну з кремчика , який я використовую і вдень і на ніч
🌸Medilux Ultra Moisturizer Peptide Cream
Ось цей кремчик , мені здається підійде будь кому :
- Легкий
- Добре зволожують
- Не скочується і чудово лягає під макіяж
- Не залишає неприємної плівки
Особливості Medilux Ultra Moisturizer Peptide Cream:
- формула поєднує комплекс пептидів, що мають антивіковий вплив, добре заповнюють нерівності й зморшки та стимулюють синтез колагену;
- комбінація гіалуронової кислоти, природного глюкану, ще відомого як пулуану, а також альгінату формує унікальну мікромережу, що глибоко проникає в шкіру та поступово вивільняє зволожувальні компоненти;
- засіб добре відновлює;
- підвищує тонус та еластичність;
- робить шкіру візуально здоровішою та молодшою;
- легко розподіляється;
- рекомендований для використання не лише на обличчі, а й на шиї.
Під очі , крутезний !
🌸Medilux Ultra Moisturizer Peptide Eye Cream — це ультразволожувальний крем, який дарує свіжість вашій шкірі у зоні навколо очей, підтримуючи її молодий вигляд.
Прям дуже раджу , не обтяжую і не дає набряків, сміливо поверх можна наносити консилер , кремчик не скочується !
Особливості Medilux Ultra Moisturizer Peptide Eye Cream:
- лецитин забезпечує інтенсивне зволоження епідермісу;
- екстракт едельвейсу чинить антиоксидантний ефект, знімає подразнення, укріплює захисний бар’єр шкіри;
- пальмітоіл трипептид-1, пальмітоілтетрапептид-7, ацетилгексапептид-8 стимулюють фібробласти до вироблення колагену, укріплюють тургор;
- пантенол прискорює загоєння пошкоджень;
- бетаїн сприяє пом’якшенню огрубілих ділянок;
- сечовина утримує в клітинах шкіри велику кількість води;
- гіалуронат натрію перешкоджає сухості шкірного покриву, надає йому еластичності.
Вмивання і тонізація !
🌸Очищувальний гель з L-мигдалевою кислотою
Medilux Cleanser L-Mandelic Acid
це ідеальний засіб для щоденного догляду за шкірою будь-якого типу. Збагачений L-мигдальної кислотою, цей гель не лише активно покращує зовнішній вигляд епідермісу, а й стимулює процеси його внутрішнього оновлення. Регулярне використання цього продукту дає змогу досягти помітного розгладжувального ефекту, роблячи шкіру більш яскравою і сяйною. L-мигдальна кислота, основний компонент засобу, покращує загальну якість шкірного покриву та його текстуру. У складі гелю також є такі активні компоненти, як пантенол і молочна кислота, які сприяють додатковому зволоженню та живленню епідермісу. Пантенол відомий своїми заспокійливими та відновлювальними властивостями, тоді як молочна кислота допомагає підтримувати оптимальний рівень pH шкіри та сприяє її м'якому очищенню. Цей гель — чудовий вибір для тих, хто шукає ефективний, але водночас м'який очищувальний засіб.
Особливості Medilux Cleanser L-Mandelic Acid:
- буде доречним для щоденного догляду за будь-яким типом епідермісу;
- містить L-мигдальну кислоту для покращення якості шкіри;
- забезпечує розгладжувальний та освітлювальний ефект;
- активними компонентами також є пантенол і молочна кислота;
- сприяє зволоженню та живленню шкірного покриву;
- підтримує оптимальний рівень pH епідермісу;
- м'яко очищає та покращує текстуру шкіри.
🌸Тонік з L-мигдалевою кислотою
Medilux Lotion L-Mandelic Acid
- лосьйон є останнім етапом очистки перед нанесенням крему чи сироватки;
- сприяє глибокому проникненню наступних доглядових засобів;
- запускає внутрішні процеси опору шкіри;
- має м'який ефект освітлення та розгладження;
- L-мигдальна кислота, що міститься у тоніку, є ідеальним варіантом для будь-якого типу шкіри, але особливо – для чутливої;
- не викликає подразнень;
- легко розподіляється.
Не залишає липкості !
Раніше я цей пункт в догляді пропускала і дарма ! Тонік допомагає прибрати залишки косметики, освіжає шкіру та робить її готовою до сприйняття сироваток чи кремів!
❗️Як косметолог я щиро раджу косметику medilux !
Коментарі (0)