YuliHrytskoff

Антивіковий пептидний крем для обличчя Cos De BAHA M.A. Peptide Cream

Антивіковий пептидний крем для обличчя Cos De BAHA M.A. Peptide Cream

Останні наукові дослідження стверджують, що пептидна косметика є однією із найбільш ефективних та безпечних серед косметичних засобів, спрямованих на боротьбу із віковими змінами та для профілактики старіння, а також, на даний момент, становить найперспективніший напрямок косметології.

А тепер трошки теорії) Що ж собою являють ці славнозвісні «пептиди»? Пептиди– це короткі білкові ланцюжки, вони складаються із залишків амінокислот, пов'язаних між собою пептидними зв'язками. У живих клітинах вони синтезуються з амінокислот, або утворюються при розпаді білків. Пептиди можуть бути як природного, так і синтетичного походження. Пептиди низькомолекулярні, діаметр молекули пептиду у багато разів менше діаметра молекули білка, тому пептиди проникають в найглибші шари дерми і є ідеальними провідниками або транспортувальниками активних інгредієнтів або вітамінів.

Коли мені виповнилося 35, я почала помічати на своєму обличчі певні вікові зміни: легкі мімічні зморшки стали більш глибокими, почали з’являтися заломи, шкіра вже не така пружна, та й колір і загальний стан шкіри змінився не в кращу сторону. Тому, помимо використання в догляді своєї базової косметики, активно почала цікавитись антивіковою. А в боротьбі із старінням, пептиди необхідні як повітря! Тому, для початку, придбала Антивіковий пептидний крем для обличчя M.A. Peptide Cream від вже знайомого мені корейського бренду Cos De BAHA, про який і йтиме мова у даному відгуку.

Одразу після покупки крем був запакований у картонну коробочку в стриманому дизайні, витриманому в біло-фіолетових тонах. На коробочці є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Сам крем розфасований у фіолетову напівм’яку тубу, на яку білими надписами продубльовано основну інформацію про засіб. Крем з туби вижимати легко, навіть коли він підходить до закінчення.

Туба закривається білою пластиковою кришечкою фліп-топ, яка дозволяє зберігати крем у вертикальному положенні. Під кришечкою на горловині туби була захисна фольгована мембрана, що є гарантією контролю першого відкриття.

Об'єм крему – 45 мл.

Склад крему, без перебільшення, просто чудовий! В ньому міститься просто величезна кількість активних компонентів та різного роду рослинних екстрактів, які надзвичайно позитивно впливають на стан шкіри.

Його основу складають запатентовані пептидні комплекси, а саме:

Matrixyl®3000 – містить материкіни, які є месенжерами регенерації та реструктуризації шкіри. Ці пептиди активують синтез макромолекул позаклітинного матриксу, що забезпечує ефективний вплив проти зморшок. Матрикіни – сигнальні молекули, що регулюють активність клітин через взаємодію з специфічними рецепторами. Це запускає експресію генів, що беруть участь в оновленні позаклітинного матриксу і клітинної проліферації. Синтез позаклітинного матриксу і проліферація клітин - це саме ті процеси, ефективність яких слабшає з віком.

Argireline®- гексапептид, міорелаксант. Розслаблює мімічні зморшки, є безпечною альтернативою ботоксу. Блокує м'язову іннервацію за рахунок конкурентного пригнічення білків, відповідальних за процес проведення нервового імпульсу, не є токсином, як ботокс, фізіологічно абсолютно безпечний. Аргірелін здатний після нанесення на шкіру проникати в базальний шар епідермісу, до закінчення нервових терміналів, де він здійснює модуляцію м'язових скорочень, розслаблюючи м'язи. Таким чином, послаблюючи скорочення м'язів, аргірелін усуває основну причину виникнення мімічних зморшок. Внаслідок цього усуваються мімічні зморшки на лобі, у зовнішніх куточках очей, біля рота. Розгладжуються глибокі зморшки та запобігається появі нових.

Окрім запатентованого пептидного комплексу, активами також виступають:

Ніацинамід – сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний при використанні для чутливої шкіри, виявляє освітлювальну дію.

Гіалуронова кислота – відповідає за глибоке зволоження шкіри та підтримку на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкіру невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі.

Алантоїн - пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.

Комплекс квіткових та рослинних екстрактів – надає тонізуючий та заспокійливий ефект. Має потужні антибактеріальні властивості, насичує шкіру корисними компонентами, пом'якшує шкіру, покращує колір обличчя. Має виражені антибактеріальні властивості, заспокоює подразнення, знімає запалення, заспокоює шкіру, вирівнює тон.

Аденозин - має антивікову дію, підвищує еластичність, прискорює регенерацію шкіри та вирівнює її тон.

Цераміди - зміцнює захисний бар'єр шкіри, захищає від сухості, регенерує та живить шкіру.

Кофеїн - стимулює мікроциркуляцію, зміцнює, зменшує почервоніння та освітлює шкіру.

Звичайно, є в складі крему й розчинники, емоленти, емульгатори та інші допоміжні речовини, проте всі вони абсолютно безпечні та некомедогенні, більшість із них дозволено використовувати навіть в дитячій доглядовій косметиці.

І, що не менш важливо, в складі крему немає парабенів, сульфатів, спирту, барвників, ароматизаторів, чи будь-яких інших потенційно небезпечних речовин. Тому, я складом цього крему задоволена на всі 100%, чого в мене раніше взагалі практично не було!

Консистенція засобу кремоподібна, не щільна та, на перший погляд, дуже легенька. Але по факту, крем досить-таки жирний.

Текстура однорідна.

Колір – молочно-білий.

Запах – відсутній.

Виробник рекомендує використовувати даний крем двічі на день – вранці та ввечері, включаючи зону навколо очей, починаючи з 25-річного віку.

Я ж використовую цей крем при вечірньому догляді за шкірою обличчя. Спершу – очищення, тонізація, потім наношу на шкіру сироватку та хвилин через 10-15 після неї – пептидний крем. За рахунок своєї ніжної текстури, крем надзвичайно легко розприділяється по шкірі, тому на все обличчя мені потрібно буквально дві невеличкі горошинки крему, що забезпечує економний розхід засобу. Але при розприділенні крему по шкірі, на ній залишаються білуваті розводи, які швидко поглинаються при легенькому масажі шкіри обличчя. Поглинається крем досить швидко – буквально за декілька хвилин після нанесення. Не залишає на обличчі липкості чи ефекту маски, не стягує. Не скочується, не конфліктує із косметикою (заради експерименту, наносила його й вранці). Проте, на шкірі залишається невеликий блиск, а через декілька годин починає з’являтися незначна жирність. Саме тому я й використовую цей крем тільки в якості нічного. Але, заради справедливості, варто зазначити, що в мене комбінований тип шкіри, більше схильний до жирності. Думаю, при використанні цього крему для нормального чи сухого типу шкіри, жирність не буде проявлятися.

Після застосування крему шкіра почувається та виглядає чудово! Вона прекрасно зволожена (навіть наживлена), м’якенька та бархатиста на дотик. На ранок – відпочивша, свіжа та наче сяє з середини. Крем дуже гарно заспокоює шкіру, знімає подразнення, почервоніння та, за декілька використань, - лущення.

Перших декілька тижнів використання крему я отримувала тільки якісне зволоження. Візуально – всі зморшки були на місці (в мене сильно виражені, досить глибокі зморшки на лобі, «гусячі лапки» біля очей і менш виражені – біля куточків губ – все завдяки дуже активній міміці, ну і стреси вплинули на їх появу…).

Проте, місяці через півтора щоденного користування кремом, я таки стала помічати ефект омолодження. Найперше, покращився тургор шкіри – вона стала більш пружна, щільна та еластична. Непогано вирівнявся рельєф шкіри. Помітила й покращення тону та освітлення пігментації, але це більше заслуга сироватки з транексамовою кислотою.

На момент написання відгуку я користуюсь пептидним кремом Cos De BAHA вже 4,5 місяці і бачу й дуже хороший його вплив на зморшки. Так, глибокі зморшки на лобі нікуди не ділися… Але! Вони стали наче більш наповненими, в розслабленому виді – майже не помітні. Покращився вигляд зморшок й навколо очей – вони вже не настільки виразні, як були «до» початку використання крему. Ті зморшки, які були не сильно вираженими – зараз взагалі ледь помітні.

Тому результатом від використання крему я дуже задоволена! І на власному досвіді таки переконалась в ефективності пептидів у боротьбі зі старінням шкіри. Ну і на фото – як моя шкіра виглядає зараз. Звичайно, до ідеалу ще працювати й працювати над нею, але, в порівнянні з тим, якою вона була ще декілька місяців назад – я задоволена.

Але, якщо ви почали використовувати косметику із вмістом в ній пептидів, то варто пам’ятати, що пептиди – це дозозалежний компонент і для їх ефективності та стійкого результату, таку косметику потрібно використовувати регулярно, а після 30 років – на постійній основі.

А ще, пептиди не ефективні у кислому середовищі, тому їх не варто застосовувати одночасно з АНА-кислотами та аскорбіновою кислотою.

скажу, що я залишилась дуже задоволеною Антивіковим пептидним кремом для обличчя Cos De BAHA M.A. Peptide Cream. В нього чудовий робочий склад з величезною кількістю активів, відсутня віддушка, ну і результат від застосування також помітний. Із задоволенням продовжуватиму ним користуватись і від щирого серця рекомендую, якщо шукаєте ефективну антивікову доглядову косметику!