Мій перший Intim mist
In.Tumno. Спрей для інтимної гігієни
Я знала,що існують додаткові засоби для свіжості інтимної зони,але ніколи не задумувалась спробувати. Дівчата в Makeup Club познайомили мене з українським брендом In.tumno і у них я знайшла цей спрей. Що з цього вийшло - розповідаю 👇
Загальні характеристики
Я маю новеньку версію цього спрею.
Пластиковий прозорий флакон 60 мл. з білим дозатором.
Розпилювач працює справно, не плюється. За один натиск виходить об'ємна хмара засобу.
По всьому периметру наклеєна матова наліпка. Вона дуже приємна на дотик, ніби прорезинена. На золотих елементах при експлуатації можуть утворюватися подряпини.
Дизайн цікавий у фіолетових тонах. На лицьовій стороні зрозуміло і коротко вказана необхідна інформація.
Позаду докладний опис,склад та інструкція. Також є QR-код сайту та миле звернення:" Пам'ятай про свою чарівність!"
Дата виготовлення надрукована на дозаторі. Після відкриття рекомендовано використати протягом 3 місяців.
Склад простий і усі інгредієнти націлені на зволоження. Містить гіалуронову та молочну кислоту, пантенол та пребіотик.
Якраз після того як спрей з'явився у мене я поїхала у подорож і взяла його із собою. Мала можливість бути у купе потягу самостійно, тому під час довгої дороги "освіжилася".
Я не завжди згадую про нього, бо як вже казала, раніше не використовувала додаткові засоби у цій зоні і ще не звикла.
Флакон не займає багато місця, отож поміщається у маленьку сумочку.
Двох натисків виста чає для одного використання.
Спрей має легкий, ненав'язливий свіжий аромат. Я відчуваю його лише одразу після нанесення.
Наявний у складі пантенол заспокоює шкіру, тому чудово підійде після видалення волосся, тренування або інших дій,що викликають подразнення.
Після нанесення відчувається прохолода і комфортна свіжість. Я не помічала неприємних відчуттів.
Спрей для інтимної гігієни можна використовувати у будь-який момент коли Ви відчуваєте потребу.
Звісно це не обов'язковий етап у догляді за інтимною зоною, але існує багато ситуації,коли не вистачає цієї свіжості і легкості, як після використання спрею. Припускаю, що влітку я буду набагато активніше ним користуватися)
Дівчата, а Ви використовуєте додаткові засоби для інтимної гігієни?
Коментарі (0)