YuliHrytskoff

Парфумований гель для душу Avenue Des Parfums Royal Monaco

Парфумований гель для душу Avenue Des Parfums Royal Monaco

Гель для душу з ароматом улюблених парфумів? Легко! Адже Avenue Des Parfums створив серію гелів з ароматами, натхненними творіннями світових парфумерних майстрів. Саме таким є Парфумований гель для душу «Royal Monaco», про який розповім у сьогоднішньому своєму дописі.

Гель поміщений у якісний пластиковий флакон циліндричної форми, навколо якого – інформаційна етикетка зі всіма необхідними відомостями про засіб від виробника. Дизайн стильний, витриманий у сріблятистих тонах.

Флакон закривається кришечкою диск-топ – відкривається легко навіть мокрими руками; закривається міцно, гель крізь неї не витікає, навіть будучи у горизонтальному положенні.

Об'єм гелю - 200 мл.

Консистенція засобу дуже цікава – гелево-желейна, густа. А в купі з прекрасним піноутворенням, це забезпечує максимально економний розхід засобу. До речі, така консистенція гелю робить його ідеальним для гоління)

Текстура – однорідна.

Колір гелю – прозорий.

Запах – просто неймовірно приємний! Що дуже цікаво, аромат гелю, як і парфуми, складається з нот, які формують його піраміду та розкриваються поступово, роблячи процес прийняття душу справжньою насолодою та, заодно, ароматерапією. Аромат гелю квітково-фруктовий, ніжний, але виразний, легкий та повітряний, надзвичайно чуттєвий та жіночний. Найбільш відчутні ноти – білоквітковий жасмин, трішки цикламену, водні ноти та кавунчик в обрамленні ніжного квіткового мускусу. Аромат гелю дуже схожий на легендарні парфуми Dolce & Gabbana «L`Imperatrice». А ще, гель має аналогічний аромат з однойменною парфумованою водою Avenue Des Parfums «Royal Monaco» та буде чудовою підложкою під парфуми, забезпечить їх ще більшу стійкість та цілісність розкриття і звучання. До речі, запах гелю досить стійкий – відчуваю його на тілі близько години-півтора після прийняття душу, а у ванній кімнаті аромат звучить ще довше.

Піниться гель чудово! Навіть від невеликої капельки утворюється повітряна, щільна і наче кремова піна.

Змивається гель дуже легко і швидко, не залишаючи на шкірі відчуття мильності чи плівки.

Очищає шкіру гель дуже добре, нейтралізує будь-які запахи та надає просто нереальне відчуття свіжості та чистоти! При цьому, засіб абсолютно не сушить і не стягує шкіру, що мене особливо радує як власницю чутливої шкіри. Після прийняття душу з цим гелем шкіра гладенька, ніжна, бархатиста на дотик і ну дуууже ароматна!

Парфумований гель для душу Avenue Des Parfums Royal Monaco – чудовий по якості і за своїми властивостями – густий, економно використовується, прекрасно піниться та легко змивається, не сушить та не подразнює шкіру. Та основна його «фішка» в глибокому чуттєвому ароматі, який огортає тіло невидимою вуаллю, залишаючи незабутній шлейф.