Celimax vs Numbuzin
Які пади обрати?
Я вже робила допис на пади Celimax Pore + Dark Spot Brightening Pad, мої найулюбленіші, але закінчились баночка, і я вирішила спробувати щось нове. Обрала Numbuzin No.5 Vitamin-Niacinamide Concentrated Pad, які для чого та які ж краще?
У celimax, головним інгредієнтом є траксинамінова кислота, ніацинамід, арбутин, 8 видів гіалуронової кислоти та папаїн. Все це призначено для боротьби з пігментацією, плямами пост акне, вирівнювання тону шкіри та надання сяйва. Вони чудово працювали.
У numbuzin, головним інгредієнтом є вітамін С, вітамін Є, ніацинамід, коензим Q 10 та глутатіон. Призначення теж саме.
На своїй шкірі я помітила, що працюють вони обидва. Але все ж швидше освітлює плями пост акне Celimax. А ось ніби то шліфує шкіру, видаляє оміртвілі клітини, підтягує та надає сяйва більш Numbuzin.
І тому є пояснення. Все діло в самій структурі пада. У Celimax, це мʼяка, ніжна, тонесенька подушечка, яка протирає вам обличчя без додаткової ексфоліації.
У Numbuzin, це двохстороння подушечка, вона більш плотна та більша за розміром. З однієї сторони вона гладка, з іншої ребриста, ніби сіточкою, і саме так вони і вирівнюєть тон та роблятт добру ексфоліацію без подразнення.
Мені сподобились оба засоби. Кожен із них робить свою роботу та виконує обіцянки, але по своєму)
Коментарі (0)