Вікторія Громова

Celimax vs Numbuzin

Celimax vs Numbuzin

Я вже робила допис на пади Celimax Pore + Dark Spot Brightening Pad, мої найулюбленіші, але закінчились баночка, і я вирішила спробувати щось нове. Обрала Numbuzin No.5 Vitamin-Niacinamide Concentrated Pad, які для чого та які ж краще?

У celimax, головним інгредієнтом є траксинамінова кислота, ніацинамід, арбутин, 8 видів гіалуронової кислоти та папаїн. Все це призначено для боротьби з пігментацією, плямами пост акне, вирівнювання тону шкіри та надання сяйва. Вони чудово працювали.

У numbuzin, головним інгредієнтом є вітамін С, вітамін Є, ніацинамід, коензим Q 10 та глутатіон. Призначення теж саме.

На своїй шкірі я помітила, що працюють вони обидва. Але все ж швидше освітлює плями пост акне Celimax. А ось ніби то шліфує шкіру, видаляє оміртвілі клітини, підтягує та надає сяйва більш Numbuzin.

І тому є пояснення. Все діло в самій структурі пада. У Celimax, це мʼяка, ніжна, тонесенька подушечка, яка протирає вам обличчя без додаткової ексфоліації.

У Numbuzin, це двохстороння подушечка, вона більш плотна та більша за розміром. З однієї сторони вона гладка, з іншої ребриста, ніби сіточкою, і саме так вони і вирівнюєть тон та роблятт добру ексфоліацію без подразнення.

Мені сподобились оба засоби. Кожен із них робить свою роботу та виконує обіцянки, але по своєму)

Celimax vs Numbuzin
Celimax vs Numbuzin
Celimax vs Numbuzin
Celimax vs Numbuzin
Celimax vs Numbuzin
Celimax vs Numbuzin