Vik_Sem

Чудовий м'який "ретинол" і великий допис про нього

Чудовий м'який "ретинол" і великий допис про нього
Чудовий м'який "ретинол" і великий допис про нього

Про позитивний вплив на красу таких елементів, як сквалан та ретинол чули багато, у тому числі я. Але термін "бакучіол" я почула вперше, коли знайомилася з косметикою українського бренду Hillary. Так як я любитель пробувати все нове, то сироватка з цим компонентом оселилася у моїй косметичці.

Регенеруюча сироватка з біо-ретинолом та скваланом– найбільш підходящий варіант для тих, хто:

  • ніколи не був знайомий з ретинолом і будь-якими його формами
  • має суху/чутливу/тонку шкіру
  • не товаришує з великими відсотками ретинолу
  • планує вагітість та вагітні
  • не потребує великих концентрацій цього компонента через відсутність проблем чи віку

Тому я, як новачок у ретинолі, вирішила розпочати знайомство саме з бакучиолу.

Чудовий м'який "ретинол" і великий допис про нього
Чудовий м'який "ретинол" і великий допис про нього
Чудовий м'який "ретинол" і великий допис про нього
Чудовий м'який "ретинол" і великий допис про нього
Чудовий м'який "ретинол" і великий допис про нього

Сироватка представлена ​​у непрозорому флаконі, що дуже важливо для ретинолу та його похідних. Дозатор-помпа флакону викручується як помада і це найкращий формат зберігання та гігієнічний. Дозатор видає достатньо продукту, але буває "плюється" за рахунок текстури. На упаковці представлено всю інформацію про продукт. Дизайн флакону та коробочки в одному стилі, дуже приємний мінімалістичний з малюнком наче, відбиток листячка, приємний на дотик.

Інформація від виробника щодо активного компонента:

Сироватка з рослинним аналогом ретинолу - бакучіолом володіє антивіковими властивостями, розгладжує тонкі зморшки, підвищує пружність шкіри та надає обличчю сяйва.

Виробник рекомендує застосування свого продукту для сухої та чутливої шкіри віку 18+.

Відразу зазначу, що моя шкіра 30+, комбінованого типу зі схильністю до сухості. І мені сироватка підійшла просто ідеально!

Aqua, Caprylyl Caprylate/Caprate, Squalan, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Bakuchiol, Lecithin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Parfum.

  • Один із головних активів, сквалан. Якщо ви досі жодного разу не пробували сироватки на основі цього компонента, ви багато втратили! Обов'язково спробуйте вони дуже самобутні, не схожі ні на що інше.

Рослинний сквалан це масляниста рідина, яка не має кольору та запаху.

Важливою особливістю цього інгредієнта є його практично повна сумісність з будь-якими іншими компонентами та активами косметики.

  • каприловий тригліцерид. Безпечний та натуральний пом'якшувач шкіри. Має зволожуючі і доглядають властивості, не забиваючи при цьому пори.
  • олія жожоба. Думаю, багато хто чув про те, що це дуже цінний косметичний компонент з унікальними характеристиками. Ось, наприклад, чи знали ви, що насправді олія жожоба — це зовсім і не олія у звичному значенні цього слова?

Технічно жожоба не є олією, оскільки це рідкий віск, наближений за складом до кожного сала людини.

  • екстракт із насіння псоралеї, що містить той самий бакухіол (або бакучиол) , який називають покращеним та безпечним аналогом ретинолу.

За рахунок рослинного походження не дає побічних ефектів у вигляді сухості, лущення та подразнень.

Сироватка є безбарвною маслянистою рідиною .

Яскраво вираженого запаху не має, але легкий аромат досить нейтральний, нагадує якусь рослинну олію.

Консистенція характерна для сироваток з вмісто сквалана. Якщо ви такими вже користувалися, то розумієте, про що я говорю. Якщо ж ні, то будемо розбиратись:

На перший погляд рідина схожа на масло - вона масляниста на дотик. Але при цьому від масла сироватка дуже відрізняється ступенем своєї щільності і плинності. Засіб має низьку щільність і дуже високу плинність.

Якщо нанести краплю на шкіру, сироватка моментально розтікається і розповзається по всіх мікроскопічних тріщинах, складочках та природному шкірному рельєфу. Краплю сироватки неможливо утримати в долонях, вона швидко розподіляєтся по поверхні руки, протікаючи навіть крізь щільно зімкнуті пальці.

Я наношу будь-які активи ближче до шкіри, витримую хвилин 15, щоб сироватка ввібралася, а далі закриваю кремом. Для мене в ідеалі – легкий зволожуючий крем.

Сироватка для обличчя Hillary Bakuchiol & Olive Squalane розподіляється по шкірі дуже легко та приємно. Але є нюанс:

  • Якщо наносите сироватку на чисту шкіру і вам здається, що нанесення протікає не дуже гладко, пальці погано ковзають, чіпляються за шкіру, просто додайте трохи більше сироватки.

Для себе я відзначила, що сироватку Hillary Bakuchiol & Olive Squalane краще наносити не тоненьким шаром, а рясно. Так і сам процес розподілу серуму проходить швидше, та й ефект у результаті краще виражений.

Переборщити не бійтесь. Засіб не комедогенний, не жирніть шкіру.

При сольному нанесенні фініш виходить дуже гарним. М'яким, з делікатним, приглушеним сухим сяйвом. Шкіра від цього моментально виглядає більш доглянутою.

Результат від використання сироватки мене підкорив!

Відразу після нанесення шкіра стає неймовірно м'якою, немов оксамитовою, її хочеться торкатися.

Помітила, що і в дзеркало я з нею намагаюся заглядати частіше - мені подобається, як виглядає моя шкіра: доглянута, відпочивша. Є легкий благородний блиск (що не має нічого спільного з жирним блиском).

Засіб чудово справляється з лущенням на шкірі. Абсолютно не забиває пори (хоча моя шкіра до цього схильна). Трохи підвищує загальний тонус, шкіра здається більш "живою", гладкою.

На основні мімічні зморшки яскравого впливу не помітила, але найдрібніші складочки, викликані сухістю, явно стали практично непомітними.

Результатом я повністю задоволена та можу рекомендувати!