Sofiia_Ts

Комплекс для щоденного догляду за бородою Barbers Boston

Комплекс для щоденного догляду за бородою Barbers Boston

Нарешті я вмовила хлопця спробувати в догляді щось унікальне та цільове, а не гель 20 в 1 😄

Щоб не відлякати його зразу, почала щось з лайтового та потрібного, а саме шампунь та кондиціонер для бороди, бо він власник жорсткого і неслухняного волосся, які абсолютно живе своїм життям.

Тому тут потрібен комплексний підхід, щоб ніжно очистити шкіру та пом'якшити волосся.

Цей набір ідеально впорався з даною задачою, і волосся стало більш піддтатливим для стайлінгу і виглядає більш доглянуто.

Шампунь та кондиціонер виконані в стильному темному коричневому дизайні, якраз ідеально вписалися в наш темний дизайн ванної кімнати. Вони майже ідентичні, мають 250 мл.

Шампунь з дозатором, що дуже зручно, гель має густу консистенцію, яка легко піниться. Аромат приємний, цитрусовий, солодкий і гіркий через бергамот, я взагалі фанат ароматів в чоловічій доглядовій косметиці.

Кондиціонер без дозатору, і отут трошки мінус, бо консистенція продукту дуже густа, важко дістати засіб із упаковки. Хоча це буде відчутно, коли засіб буде закінчуватись, а тоді можна перевернути баночку. Аромат кондиціонеру такий же як в шампуні.

Спочатку шампунь потрібно трошки вспінити в руках і нанести на бороду, після масажними рухами розподілити по обличчі, ніжно очищаючи. Так як борода в чоловіка дуже густа, шампунь через свої піноутворюючі властивості добирається аж до шкіри, і за словами чоловіка, гарно забирає лусочки шкіри і інші забруднення і надає освіжаючий ефект.

Після змиття, щоб волосся стало еластичніше і м'якше, застосовується кондиціонер. Він має густу консистенцію, тому не забираємо лишню вологу, а саме наносимо на вологу бороду, так продукт легше розподіляється. Залишаємо десь до 5 хвилин, і змиваємо.

Шампунь

Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerine, Coco Betaine, Coco Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coconut Oil Glycereth-8 Esters, glyceryl oleate, zingiber officinale (ginger) root extract, Sodium Chloride, Parfume, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Polyquaternium-10, Methylclorisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Засіб сульфатний, для ефективного очищення це потрібно, бо на бороді часто затримуються забруднення протягом дня. Проте зволожуючі компоненти, такі як гліцерин і його похідні, знижують ризик пересушення бороди та шкіри, і робить шкіру зволоженою. А доглядові компоненти, такі як екстракт імбиру та кофеїн стимулюють кровообіг і живлять волосяні фолікули, покращують їх стан.

Кондиціонер

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, PEG-12 Dimethicone, Amodimethicone, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Silk Amino Acids, Polyquaternium-44, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum (Fragrance), BHT, Linalool, Limonene.

Продукт має насичений склад, щоб якомога більше пом'якшити і зволожити волосся бороди, через велику кількість синтетичних емолентів, силіконів та олій.

Емоленти та силікони забезпечуть утримання вологи у волоссі, надають їм блиск та м'якість, і розгладжують його.А олії жожоба, аргани, мигдалю забезпечують інтенсивне зволоження, проникаючи в глиб волосся, зменшуючи ламкість і надаючи блиск. Екстракти білку пшениці і шовкові амінокислоти допомагають зміцнити структуру волосся.

Набір від Barbers допоможе приборкати жорстке і неслухняне волосся на бороді, надаючи йому доглянутого вигляду ззовні, а і живитиме його зсередини через корисні жирні олії та рослинні екстракти.