M O N D ✨️

Те, що треба для no-mascara makeup

Те, що треба для no-mascara makeup

Розпаковку показувала тут: https://club.makeup.com.ua/looks/52082/

Еліксир-сироватка стимулює ріст, відновлює та укріплює вії і брови. Підходить для відновлення вій після нарощування, фарбування та інших негативних факторів.

Пакування преміум якості. Коробка і флакон мають приємну матову поверхню. Дизайн ідеально впишеться як у кабінет б'юті майстра, так і на особистій косметичній поличці.

На коробці чітко вказано що це за продукт, чим особливий і які результати слід чекати. На флаконі частково продубльовано ту ж саму інформацію. Якщо викинути коробку, нічого не переплутаєш.

Наскільки знаю, це вже новий дизайн флакона. Видно, що над ним добре попрацювали. З пластику зроблені тільки дрібні внутрішні деталі. І навіть він відрізняється міцністю. Аплікатор із пружним ворсом по типу щіточки у підводки для очей. Зламати його складно.

Об'єм: 5 мл. Зазвичай такі сироватки мають усього 3 мл або менше.

Тож, цього вистачить на кілька курсів (курс: від 3-х тижнів). Добре було б ще додати прозору шкалу на флаконі, щоб можна було простежити витрату за курс використання.

Термін придатності: 36 місяців.

Те, що треба для no-mascara makeup
Те, що треба для no-mascara makeup
Те, що треба для no-mascara makeup
Те, що треба для no-mascara makeup
Те, що треба для no-mascara makeup
Те, що треба для no-mascara makeup

У складі бачимо багато активних компонентів. І що не менш важливо - жодного небезпечного.

У складі варто звернути увагу на:

  • Procapil - інноваційна формула для зміцнення, стимуляції росту та запобігання випаданню волосся.
  • Екстракт карликової пальми усуває негативний вплив андрогенів, які є причиною слабкого росту вій та брів.
  • Екстракт планктону Artemia Salina живить клітини волосяних цибулин. Прискорює ріст волосся, захищає від навколишнього стресу.
  • Колоїдне срібло має антибактеріальний ефект.
  • Гіалуронова кислота зволожує волосся та волосяні фолікули.
  • Рослинні цераміди захищають шкіру, відновлюють її бар'єрну функцію, мають високі зволожуючі властивості.
  • Апігенін має антиоксидантні, протизапальні властивості; укріплює корені волосся.
  • Лимонна кислота позитивно впливає на шкіру.

Текстура рідка та прозора. На пензлик набирається щедро. У складі немає ароматизаторів. Запах нейтральний, природний. Сироватка не залишає жирності або неприємних відчутів. Підійшла чутливим очам в лінзах.

Спосіб застосування: двічі на день нанести невелику кількість еліксиру безпосередньо на корені вій та брів, очищених від макіяжу. Помасажувати протягом 1-2 хвилин. Після досягнення бажаного ефекту з метою його підтримання доцільно застосовувати еліксир 2-3 рази на тиждень.

Я скептично налаштована до таких продуктів. У своєму житті перепробувала багатенько сироваток зі схожими обіцянками, але результут як не дивитися був рівен нулю. Тому, не покладала великих сподівань на цей еліксир. Хоча бачила вражаючі відгуки.

Використовую вже третій тиждень двічі на день на брови та вії. За час використання не помітила жодної випавшої волосинки.

Брови. Раз на місяць фарбую брови. Цього місяца пропустила фарбування, бо брови і без фарби стали виразними (фото ДО - пофарбовані брови, ПІСЛЯ - без фарби). Таке у мене вперше. Зазвичай на 2й тиждень вже помічаю як тьмяно виглядають волоски. Не скажу, що брови стали прям дуже густими (такими і не є від природи). Але нещодавно почали почали з'являтися волоски у "лисих" зонах.

Вії. Довжина наче суттєво не змінилася. А ось густина - так. Бачите пучки вій? Раніше стирчали ріденьки волоски і ніяк не гуртувалися у пучки. Справді, навіщо ще туш, коли вії можуть так виглядати і без неї?

Тактильно відчуваю наскільки зміцнилося волосся. Вії нижньої повіки стали більш помітними. Сподіваюся, камера змогла хоч трохи передати це.

Засіб робочий, має гарний склад без шкідливих компонентів, комфортний та відносно швидко діє. Единий мінус - це не бюджетна вартість. Проте, варто враховувати, рідкісні компоненти та якісне пакування, що того варте.

__________

Сироватка для росту вій та брів Piel Сosmetics Lash Serum