saybeautyk

Re.Care | Exfoliating Face Peeling

Re.Care | Exfoliating Face Peeling
Re.Care | Exfoliating Face Peeling

Продовжую знайомити вас із доглядовими засобами від бренду recare ,і сьогодні мова піде про кривавий пілінг, який вразив мене не менше, ніж інші засоби.

Ви помітили схожість із легендарним пілінгом від Ordinary?) Але засіб від Re.Care більш делікатний та мʼякий, тож можна не боятись його використовувати навіть для сухої шкіри.

Re.Care | Exfoliating Face Peeling

Пілінг представлений у флаконі обʼємом 30 мл з дозатором-піпеткою, а також додатково був упакований в картонну коробку, на якій прописано усі рекомендації по застосуванню засобу.

Пілінг на основі комбінації AHA та BHA кислот, а також антоціанів, завдяки яким він і отримав своє темно-червоне забарвлення.

Консистенція тут гелева, вона вʼязка і дуже приємна, легко розподіляється по обличчю і так само легко змивається.

При нанесенні він стає напівпрозорим, тож можна не боятись побачити закривавлене відображення у дзеркалі) у мене на одну процедуру йде приблизно півтори піпетки.

У складі тут загальна концентрація AHA кислот (гліколева і молочна) - 10,5%, при цьому саліцилової кислоти ще 2%.

Гліколева кислота має найменшу молекулу, тож завдяки цьому проникає у шкіру найглибше; молочна є дуже делікатною і присутня у НЗФ шкіри, тому підходить для всіх типів шкіри. А власне саліцилова вже є жиророзчинною і допомагає боротись з комедонами.

Також присутні декілька зволожувачів і консервантів.

Антоціани - це природні пігменти, що мають потужні антиоксидантні властивості, а також зменшують запалення та покращують мікроциркуляцію і колір обличчя.

Перші рази мені пілінг добряче так підпікав (хоч шкіра і звикша до кислот), зараз же є лише легке пощипування десь 2 хвилини, потім комфортно відчувається.

Також пілінг трохи підсихає (я тримаю 10-15 хв), але змивається легко ватними дисками і теплою водою.

Після процедури обличчя гладеньке і має невелику сухість, але це притаманно дії кислот і через декілька днів все нормалізується. Висипання з ним підсушуються також швидше, а ще мені подобається, що колір шкіри стає більш рівномірним і живим, що теж не може не тішити.

Загалом мені дуже подобається, що після даного пілінгу немає відновлювального періоду і навіть на ранок макіяж лягає добре, тобто шкіра не злазить пластами і не потрібно її інтенсивно відновлювати емолентами (але використовувати спф вдень обовʼязково!)

Тому навіть перед важливою подією можна не боятися пілінгуватися, бо це буде навіть плюсом.

Тому однозначно я цією новинкою задоволена і активно використовую саме зараз, бо далі мене чекає новий курс топічної терапії ретиноїдами і пілінгами балуватись я вже буду менше)