wowmom

#melab3testmakeupclub

#melab3testmakeupclub

Привіт, красуні!

Я завжди мріяла, що одного дня, всі мої веснянки та пігментні плями отак раз... і зникнуть. Типу одного разу я прокинуся, я тон обличчя буде рівним-рівним, а шкіра - гладенькою та сяючою.

Але я доросла дівчинка, та прекрасно розумію, що чудес не буває, і щоб досягти бажаного результату - треба вкладати багато сил!

Що лежить в основі догляду, направленому на освітлення пігментних плям? Звісно, це якісне очищення шкіри, потім в схему треба включити сиворітку з активом, яка і буде вирішувати проблему пігментації, далі - хороший зволожуючий крем, і, звісно, постійний захист від сонця, навіть у похмуру погоду.

Сьогодні ми поговоримо про лінійку La Roche-Posay Mela B3, а саме гель для вмивання та сиворітку, які містять необхідні активні компоненти для красивого рівного тону шкіри.

#melab3testmakeupclub

Першим кроком в будь-якому догляді - має бути якісний засіб для очищення шкіри, тож La Roche Posay випустив гель-мікропілінг для вирівнювання тону та надання сяяння.

Сам гель знаходиться в пластиковому флаконі, зі зручним дозатором, який не плюється і не заїдає.

Об'єм -200 мл, а розхід доволі мінімальний, тож вистачить засобу на пів року точно.

В складі немає SLS, або SLES, а миючі ПАРи - доволі делікатні.

Також гель містить зволожуючі компоненти, та кераміди.

За консистенцією він доволі рідкий, і має приємний косметичний аромат.

Що стосується очищуючих властивостей - то до гелю в мене є питання.

З одного боку, після вмивання є відчуття свіжості, і він не сушить шкіру, а також, при потраплянні гелю в очі, він не дратує слизову, але залишки косметики, La Roche-Posay Mela B3 Micro-Peeling Gel змиває погано. Тобто, якщо у вас, після гідрофільної олії, залишилася туш, або по лінії росту волосся - тональний крем, то він їх не видалить, а розмаже по обличчю. Звісно, для демакіяжу він і не призначений, але мені хотілося, щоб хоча б з легким мейком гель справлявся. Але...але...

Через м'які ПАРи у складі, піниться гель середнє.

Я його зараз використовую в своїй ранковій рутині, щоб освіжити обличчя, і змити залишки нічних доглядових засобів.

Завдяки своїй делікатній формулі, La Roche-Posay Mela B3 Micro-Peeling Gel ідеально підходить для цієї задачі.

Запуск цієї сиворітки був максимально гучним, тож і сподівання були дуже завищеними.

Знаходиться вона у фіолетовому скляному флаконі. Дизайн впізнаваний для бренду La Roche Posay.

Фішкою сиворітки є підвищена концентрація ніацинаміду (вітаміну B3), який славиться своїми себорегулюючими властивостями, а також він чудово заспокоює шкіру, захищає гідроліпідний бар'єр, і, найголовніше, освітлює пігментні плями.

Виробник рекомендує наносити сиворітку двічі на день, уникаючи зону навколо очей. Перші результати повинні бути помітні вже через 2 тижні, але остаточний результат видно вже через 4 тижні.

Я, як слухняна дівчинка, все робила по інструкції, тож готова ділитися результатами, але спочатку давайте поговоримо про консистенцію сиворітки.

Вона має приємну кремово-гелеву текстуру, та ніжний лососовий віддінок, який мене спершу дуже здивував. Чому? Бо на інших ресурсах з відгуками, у дівчат сиворітка - біла з лавандовим підтоном, а в мене помаранчева.

Я вже почала писати лист на службу підтримки Мейкап, але в останній момент думаю, треба заглянути в Тік Ток. І, Слава Богу, що у зарубіжних блогерів, сиворітка має такий самий колір, як і в мене, тож я одразу заспокоїлась.

Незважаючи на на доволі легку формулу, сиворітка одразу дає відчуття насичення шкіри. Тобто вона і зволожує і живить одночасно. Після нанесення, всмоктується вона декілька хвилин, залишаючи на обличчі невеличку липкість, яка проходить, після нанесення крему.

Отже, давайте поговоримо, які результати вдалося досягти за 4 тижні активного тестування.

З сиворіткою La Roche-Posay Mela B3 в мене були як позитивні, так і негативні моменти, проте, пропоную подивитися на обличчя поближче.

Почну з позитивного.

За час використання, я з кожним днем помічала, що рельєф шкіри ставав рівніше, і звузилися пори. Це класно, але потім я побачила, один неприємний нюанс.

Майже кожного дня, з'являлися поодинокі білі прищі, які страшенно дратували. Тому доводилося, раз на 3-4 дні, замість сиворітки використовувати кислотний тонік.

Як я розумію, не одна я стикнулася з подібною проблемою, тож для себе я виявила, що сиворітку треба з чимось чередувати.

Що стосується освітлення пігментних плям, то за 4 тижні глобальних змін на обличчі я не побачила. Можливо, цій лінійці треба дати трохи більше часу, або, можливо,мої веснянки вже безнадійні:-(

Тож, якщо підводити підсумки про серію Mela B3, мої враження неоднозначні.

Гель для вмивання приємний у використанні, і не сушить обличчя, але його очищуючі властивості не такі, як мені хотілося.

Сиворітка добре зволожує і живить шкіру, непогано працює саме над рельєфом, але може забивати мені пори.

Я б закрила на ці нюанси очі, якщо б я побачила, що веснянки стали світлішими, але дива не сталося.

Проте! Лінійку La Roche-Posay Mela B3 я залишу в своїй рутині, і більше того, я активно продовжу користуватися цими засобами, і якщо мої враження зміняться, то обов'язково зроблю новий допис з результатами.

А поки вже як є...

Дякую за увагу 😘