Marinka🌈Rainbow

Незамінна річ для кожної жінки

Незамінна річ для кожної жінки

Всім привіт ❤️

Знайомство з Інтим містом від українського бренду In.Tumno в мене розпочалось в 2022 році. Нові життєві обставини, з якими ми всі стикнулися , змусили шукати різні засоби які б допомагали підтримувати відчуття чистоти в екстремальних умовах. До того я ніколи не користувалась спреями для інтимної гігієни, випадково побачила на сайті новий молодий бренд, і вирішила замовити. З тих пір вже 2 роки інтим міст невід'ємна частина мого догляду за інтимної зоною, адже це маленький рятівник в безлічі ситуацій.

Незамінна річ для кожної жінки

Наразі в мене удосконалена версія попереднього інтим місту. Міст представлений в форматі спрею . Флакон зроблений з прозорого пластику , має дозатор розпилювач стандартний для такого роду засобів. Кришечка пластикова, захищає флакон від випадкового натискання, закривається до клацання.

Дозатор дрібнодисперсний, розпорошує засіб туманом , не заїдає та не плюється. На флакон наклеєна етикетка з назвою, описом продукта, складом та іншою необхідною інформацією. Оформлення в ніжних біло - фіолетових кольорах.

Спрей міст має рідку консистенцію, як водичка, абсолютно прозорий, без барвників. Що стосується аромату, то він надзвичайно приємний та ніжний ,косметичний,але не парфумований, добре відчувається лише при нанесенні і швидко зникає.

Інтим міст має натуральний склад, до 99 % компонентів природнього походження . Він містить :

Трегалозу та Бетаїн - для підтримки природнього рівня зволоження та запобігання сухості

Інулін - природній пробіотик,сприяє збереженню здорової мікрофлори

D- пантенол - заспокоює шкіру та зменшує запалення

Молочну кислоту - підтримує здоровий PH баланс інтимної зони

Гіалуронову кислоту - забезпечує тривале зволоження

Консерванти : Калію Сорбат та Бензоат Натрію ( безпечні)

Засіб підходить навіть для чутливої шкіри.

Інтим міст незамінний помічник в різних ситуаціях. Флакончик зі спреєм завжди лежить в моїй сумочці незалежно від того що я планую. Інколи виникає спонтанне бажання "освіжитися" , а вологі серветки не дають потрібного відчуття. Я можу навіть вдома наносити спрей як додаткове зволоження.

Під час критичних днів цей міст просто маст хев, він запобігає виникненню подразнень від носіння гігієнічних засобів.

Міст добре заспокоює подразнення, тому його можна наносити на шкіру після гоління, і доречі не тільки інтимної зони , а й ніг.

Після спортзалу ,або басейну, цілого робочого дня коли немає можливості прийняти душ - міст дає змогу комфортно скористатися ним завдяки зручному формату.

Під час романтичного побачення, до або після статевого акту - пребіотики та молочна кислота підтримають здорову мікрофлору та не дадуть розвинутись патогенній флорі.

Спрей підходить для щоденного користування. Він не потребує змивання і ним можна користуватися стільки скільки потрібно. Потрапляння засобу на слизову не викликає печіння та інших негативних реакцій, а навпаки дарує зволоження та свіжість.

В мене залишився ще флакончик попередньої версії місту,який я брала про запас , тому в мене є змога порівняти засоби.

Хочу виділити позитивні моменти, які одразу помітні:

✅ Візуально новий міст має більш гарне та стильне оформлення. Збільшився об'єм з 50 до 60 мл.

✅ Змінився аромат та став більш приємним. Минулий був кисленький та нагадував зелений персик, новий ніжний квітковий, виражений.

✅ В складі з'явилась гіалуронова кислота і це відчутно у користуванні. Шкіра помітно зволожена.

✅ Є позначка ,за який час необхідно використати продукт. Тепер це 3 місяці а не 6 , а це означає що склад максимально натуральний.

Немає межі досконалості, і приємно спостерігати за тим як бренд In.Tumno розвивається та змінюється.

Раджу познайомитися з засобом , впевнена що він сподобається кожній.

Дякую за увагу 🫶