Hanna Domashenko

Доглянутий манікюр в пару дотиків з Shelly

Я раніше писала, що я вже давно відмовилася від покриття гель-лаком, тому мій манікюр став тепер домашньою процедурою. Завжди хочеться, аби ручки виглядали доглянутими і тут в хід йде повний арсенал дрібничок: від підбору зручної пилочки до гарного лаку, що швидко висихає.

Віднедавна в мене з'явилася ще одна не менш важлива дрібничка, що робить манікюр охайним в один дотик! І це олія для нігтів та кутикули від Shelly з суницею та вітаміном С.

Формат такого пензлика надзвичайно зручний, адже його легко брати з собою навіть в найменшу сумочку чи клатч та доглядати за ручками у будь-який зручний момент!

З однієї сторони це ніжний пензлик, а з іншої - клік-система для того, аби пензлик насичувався олійкою. Декілька змахів щіточкою і ваша кутикула доглянута та зволожена. Манікюр одразу виглядає свіженьким! Аромат суниці робить використання олійки справжнім задоволенням! Засіб швидко поглинається в шкіру, що робить його використання комфортним.

Shelly підкорюють та закохують в себе з кожним новим засобом! Знаю, що багато майстрів працюють на засобах від цього бренду!