Кислотний пілінг для шк іри голови
Joko Blend Acid Scalp Peeling
Привіт!
Joko Blend - знову випустив круту новинку, це - Кислотний пілінг для шкіри голови
Joko Blend Acid Scalp Peeling. Хто любить таки засоби, звернить увагу на цю новинку.
Пілінг представлен в дуже зручному форматі для використання. Це пластикова пляшка, об'ємом 100 мл. Дозатор (носик) разом з кришечкою. Упакован в картонну коробочку, на ній є вся необхідна інформація для споживача.
Склад:
Aqua (Water), Lactic Acid, Sodium Citrate, Glycerin, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Glycolic Acid, Phenoxyethanol, Malic Acid, Citric Acid, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Bidens Tripartita Flower/Leaf/Stem Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Panthenol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate.
- Кислоти у складі пілінгу забезпечують м’який ефект відлущення. Засіб дбайливо і ефективно доглядає за шкірою голови, видаляючи надлишки себуму та ороговілі клітини.
- Екстракт імбиру стимулює кровообіг.
- Вітамін В5 сприяє регенерації шкіри, має поживний і зволожувальний ефект. Гідролізований кератин розгладжує поверхню епідермісу.
Текстура - це рідкий гель, прозорого кольору. Легко розподіляється по шкірі.
Аромат - легкий, кисло-фруктовий, на шкірі/волоссі не залишається.
Спосіб використання:
- Нанести на суху шкіру голови перед миттям.
- Рівномірно розподілити легкими масажними рухами, залишити на 5-10 хвилин, ретельно промити шампунем.
- Рекомендовано використовувати до 2-х разів на тиждень.
Пілінг дуже м'яко, але глибоко очіщує. Відчуття після змиття та використання шампуння - глибокої чистоти "до скрипу".
Не сушить шкіру, все дуже комфортно.
Також він відстрочує мені миття голови на день (маю жирний тип шкіри голови). Що дуже мені подобається і я радію.
Плюс він дає мені невеличкий об'єм (якого я не маю зовсім).
Крута новинка, дуже раджу її власницям жирного типу шкіри голови!!!
Коментарі (0)