SomovaFM

Блиск, який заполонив мій Тікіток

Блиск, який заполонив мій Тікіток

Я не змогла встояти і пройти повз це сяйво. Сяйво блискіток та оформлення цього блиску. Це чудова альтернатива на заміну відомому дорогущему блиску Rhode.

Блиск від Bless Beauty налічую 18 різних відтінків. Я ж зупинилась на 03 відтінку.

Блиск, який заполонив мій Тікіток

Витягнута форма тюбика, формат, який зручно брати із собою. Дизайн, через який одразу помітно яким буде відтінок. Має зручний тонкий аплікатор для нанесення. Легким натиском на основу можна видавити необхідну кількість блиску і завдяки скошеній формі носика, ним зручно наносити блиск на губи, не розмазуючи його.

Аромат солодкої вишневої цукерочки, ледь стримуюсь, аби не лизнути, на губах при носіння не відчутний.

По консистенції блиск густий, завдяки чому не розтікається за контур губ та не западає у впадинки. Має легку липкість, з якою я вже змирилась, підсівши на блиски. Завдяки своїй текстурі, блиск лягає наче карамельною пеліною на губи, роблячи їх глянцевими та надаючи візуального об'єму.

03 відтінок на фото сайту має насичений червоний відтінок, коли насправді він більш ніжний та рожевий. При нанесенні на губи лише підкреслює їх ровизну.

Голографічні блискітки всередині не відчутні на губах дають цей ніжний перламутровий перелив на сонечку.

Блиск використовую як самостійно, так і з олівцями чи навіть матовими помадами під нього. На помаду він лягає так само щільно та стійко, не розмазуючи її.

Стійкість самого блиску середня. Після чашки кави його можна не поновлювати, а от після їжі все ж таки треба буде нанести знов.