SUE: вистачило одного використання, щоб зрозуміти - це любов!
Органічний крем для зони навколо очей, що дійсно працює на втомленій шкірі ☝️
Філософія бренду Sue
Хто мене читає, знає, як я люблю різні сторі. На цей раз мені трапилася історія розвитку 14-річного львівського бренду.
Коли стаєш мамою, світ перевертається з ніг на голову, але коли у твоєї новонародженої дитини виявляють алергію, це додає ще більше хвилювань. Шукаючи безпечні та гіпоалергенні засоби, розумієш, що полиці магазинів не готові допомогти. Час змінювати ситуацію! 🤱 Материнська любов та старанність зробили своє - тоді мама, зараз засновниця бренду, вклала любов до кожної баночки і вивела ідеальну косметичку формулу з єдиними працюючим інгредієнтом - любовʼю до своєї шкіри. Так що Sue – це більше, ніж косметика!
Повернемося до крему Collagen&hydration від Sue 🧐
Маю неоднозначне ставлення до кремів для очей. Більшість з них - або суцільне захоплення, або повний провал. Середнього варіанту практично не зустрічала.
Крем для шкіри навколо очей Sue Collagen&hydration про який зараз йтиметься, належить до першої категорії. Тож, сміливо його рекомендую! Ця косметика завоювала місце у моєму серці та на поличці.
Зовні баночка виглядає солідно – товсте темне скло, міцна пластикова кришка. Загалом упаковка мені сподобалася. Нічого зайвого.
Текстура крему схожа на щільні, збиті вершки. Вона швидко тане на шкірі, всочується та не липне і не блищить як масло. Круто зволожує. Повірте, дуже круто! Аромат природній. Мені пахне травою. На шкірі не відчувається.
Почнемо з плюсів крему:
- не тестується на тваринах
- не містить етилового спирту
- без продуктів нафтопереробки
Як активні компоненти забезпечують ефективність крему?
- Олія авокадо багата на вітаміни A, D, E та корисні жирні кислоти, які глибоко зволожують, живлять, пом’якшують шкіру та регулюють гідроліпідний баланс шкірного покриву.
- Масло ши відновлює еластичність, зменшує запалення, заспокоює подразнення і знімає набряки.
- Олія кунжутна багата на антиоксиданти, вітаміни та мінерали, які допомагають підтримувати шкіру молодою та сяючою, вона вирівнює тон та усуває дрібні зморшки.
- Сквалан – це натуральний зволожувач, який допомагає підтримувати оптимальний рівень вологи в шкірі, роблячи її м'якою та гладенькою. Він легко поглинається, не залишаючи жирного блиску, і підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.
- Екстракт зеленої кави тонізує та зміцнює шкіру.
- Екстракт іглиці колючої знімає набряки та бореться з темними колами під очима.
- Гідролізат колагену підвищує пружність шкіри.
Як вам список активів? Мене теж здивував. Склад просто ідеальний.
Кремчик дійсно гарно зволожує шкіру навколо очей, таким чином, запобігаючи втраті вологи, що візуально сприяє розгладженню дрібних зморшок. Цей фактор вже творить дива зі шкірою навколо очей, бо насправді якісні креми під очі з пролонгованим ефектом я у своєму житті зустрічала досить рідко.
Як використовую?
Вранці і ввечері. Нехтуючи правилами гігієни, частіше за все, наношу крем пальцем, витончено макаючи його спершу в банку, а потім роблячи ним три крапки під кожним оком.
Моі враження після використання?
- Крем легко розподіляється
- Швидко поглинається
- Немає відчуття жирності та липкості
- Гіперзволожує
- Має пролонгацію
- Розгладжує гусячі лапки
- Не викликав жодних алергічних реакцій, хоча мої очі до них схильні
Активна робота зі зморшками ☝️
Я дуже емоційна і це відображається на обличчі. Часто посміхаюся і мружу оч і через що з'являються "гусячі лапки". Це моя біль! Перші позитивні результати від крему я помітила вже за тиждень. Шкіра розгладилася і кількість зморшок різко скоротилася за рахунок якісного зволоження тонкої шкіри під очима. Це можна побачити на фото, коли я посміхаюся. Після нанесення крему навіть гусячі лапки не видно, а у моі 39, повірте, їх у мене багацько.
Тож рекомендую кожній, хто любить свою шкіру і хоче користуватися органічною та дієвою косметикою засоби цього бренду. Крем для очей - не виняток, а якісне зволоження та розгладження зморшок. Якщо ви бачите у своєму відображенні перші зморшки чи гусячі лапки - сміливо беріть цей крем. Повірте, органіка все-таки вміє творити дива! 🌱
Коментарі (0)